sionkerk logoSIONkerkgemeente

Kringwerk

Op zoek naar een vrouwenkring of vereniging? Lees dan vooral even verder. Vanuit de wijken Oude kerk en Sionkerk, zijn er drie kringen voor vrouwen. Ook vrouwen uit andere wijkgemeenten zijn van harte welkom.
Op deze kringen worden de Bijbelstudies uit het blad 'De Hervormde Vrouw' gehouden.

De kringen zijn aangesloten bij de Landelijke Hervormde Vrouwenbond.
Wil je weten wat zij zoal organiseren, dan is het de moeite waard om een kijkje te nemen op hun site: www.hervormdevrouwenbond.nl

Voor verdere informatie per kring: zie hieronder.

Jonge Vrouwenkring Hanna

Wij zijn de jonge vrouwenkring van de Oude Kerk en Sionkerk. We komen een keer in de maand op woensdagochtend bij elkaar in de Sionkerk. Deze ochtenden beginnen om 9:15 uur en duren tot ongeveer 11:00 uur. Er is tijd voor ontmoeting en gesprek. Samen denken we na over de bijbelstudies die staan in de ' Hervormde Vrouw '. Aan de hand van deze bijbelstudies staan we ook stil bij geloofs- en opvoedingsvragen. Samen gaan we op zoek naar bijbelse antwoorden. Voor de kleine kinderen is er oppas in de bovenzaal.
Spreekt dit je aan? Kom dan gerust een keer kijken! Nog vragen? Neem contact met een van ons op!
Anneke Lamper (tel. 619109; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Wilma Stunnenberg (tel. 633875; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Vrouwenvereniging Tryféna

Vrouwenvereniging Tryféna is een vrouwenvereniging, die 1x in de 2 weken op donderdagavond samenkomt in de Sionkerk. Er wordt begonnen met een Bijbelstudie uit de Hervormde Vrouw en na de pauze heeft de avond elke keer een andere invulling. Dit kan zijn een creatieve avond, een verhaal voorlezen, een spreker e.d. De avonden beginnen om 19.45 uur en worden om 21.30 uur afgesloten. De kring wordt bij toerbeurt geleid door mevr. de Jong en mevr. van de Weerd. Aankondigingen van de avonden vindt u in de Kerkbode. Nieuwe leden zijn van harte welkom! Kom gerust eens een avond bij ons langs. 

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met:
Klazien van de Weerd (tel. 650 866; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Wilma van Kessel (tel. 613 635; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Vrouwenvereniging Lydia

Vrouwenvereniging Lydia is een vereniging voor vrouwen van alle leeftijden. Het doel van onze vereniging is het samen bestuderen van de Bijbel. Wij doen dit aan de hand van de Bijbelstudie, uit het blad 'De Hervormde Vrouw'. Wij komen één keer in de veertien dagen op maandagavond bij elkaar in de Sionkerk. De avonden beginnen om 19.45 uur en eindigen rond 22.00 uur. De aankondigen van de avonden vindt u in de kerkbode, onder het kopje 'Rondom de Oude Kerk en Sionkerk'. Kom gerust eens een avond meemaken.
Hartelijk welkom!
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:
Margreet de Jong (tel. 618 168; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Marrie Wolswinkel (tel. 611 235; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Mannenvereniging

Het is belangrijk om samen bezig te zijn met de Bijbel, Gods Woord. Om te staan in het leven van elke dag met zijn vragen, meningen en leringen die op ons afkomen, is het nodig om thuis te zijn in de Schriften. We hopen de onderwerpen uit de Hervormde Vaan te behandelen. Deze vereniging vergadert om de veertien dagen op donderdagavond om 19.45 uur in de Sionkerk.

M. Goudriaan (voorzitter)
scriba Sionkerkgemeente (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)