Hervormde gemeente Ede

Kreatief

Kreatief voor iedereen

In verband met de coronacrisis zal er voorlopig geen Kreatiefbijeenkomst zijn.

Herschaalde kopie van Overzicht hal

De Heijendaal 10 Ede

Vanuit de hele Hervormde Gemeente van Ede komt al ruim 37 jaar een groep mensen in de Ark bij elkaar. Ondersteund door de diaconie is dit opgezet voor mensen die buiten het arbeidsproces staan, door welke oorzaak dan ook. Ieder die op gezellige manier bezig wil zijn is welkom.

Met uitzondering van de schoolvakanties komen we wekelijks op woensdagochtend van  9.00 - 11.30 uur bij elkaar. Om  10.00 uur drinken we samen koffie in de hal.

We vieren samen met een van de predikanten het Kerstfeest en de woensdag voor Pasen hebben we een Paasviering.

We vinden aandacht voor elkaar erg belangrijk en zijn in ontspannen sfeer bezig.

Momenteel zit in een zaal een groep te schilderen, een groep doet aan quilten of weven, een groep doet spelletjes zoals RummiKub, Trio Minos, Skip Bo. Ook is een groep creatief bezig met allerlei leuke dingen zoals kaarten maken, iets van stof, soms iets met bloemen enz.. In de hal van de Ark is een groep aan het sjoelen. Kortom, van alles wat.

Er zijn ongeveer 50 deelnemers, zij worden, indien gewenst bijgestaan door 10 teamleden.  De deelnemers komen uit de hele gemeente Ede.
Eenmaal per maand komt er een van de predikanten voor een moment van bezinning.

Als u vrijblijvend wilt komen kijken bent u van harte welkom.

Als u meer wilt weten kunt u contact opnemen met:

Wilma van den Broek, tel. 0318-621 476, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chris Udink, tel. 0318-633 473, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Herschaalde kopie van IMG 0707