Kreatief

Kreatief voor iedereen

Kreatief 2019

 

Ark" aan de Heijendaal 10 te Ede.

Kreatief is een activiteit die vanuit de Hervormde Gemeente al 37 jaar in de Ark gehouden wordt. Zij is met ondersteuning van de diaconie opgezet voor mensen die buiten het arbeidsproces staan, door welke oorzaak dan ook. Ieder die op gezellige manier bezig wil zijn is welkom.

Met uitzondering van de schoolvakanties komen we wekelijks op woensdagochtend van 9.00 - 11.30 uur bij elkaar. Om 10.00 uur drinken we samen koffie in de hal.

We vieren samen met een van de predikanten het Kerstfeest en de woensdag voor Pasen hebben we een Paasviering.

We vinden aandacht voor elkaar erg belangrijk en zijn in ontspannen sfeer bezig.

Momenteel zit in een zaal een groep te schilderen, een groep doet aan quilten , een andere groep doet spelletjes zoals rummikub. Ook is een groep creatief bezig met allerlei leuke dingen zoals kaarten maken, iets van stof, haken, soms iets met bloemen enz.. In de hal van de Ark is een groep aan het sjoelen.

Er zijn ongeveer 50 deelnemers, zij worden, indien gewenst bijgestaan door de teamleden. De deelnemers komen uit de hele gemeente Ede. Eenmaal per maand komt er een van de predikanten voor een moment van bezinning.

Als u vrijblijvend wilt komen kijken bent u van harte welkom.

Als u vragen hebt kunt u contact opnemen met:

Han de Bie, tel. 0318-637441, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilma van den Broek, tel. 0318-621476, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Kreatief 11