Skip to main content

Zendingsbussen 3e kwartaal 2024

De opbrengst van de Zendingsbussen is het 3e kwartaal bestemd voor het ICF project in Ede. ICF Ede, “Interculturele Christelijk Familie”, is een veelkleurige pioniersplek waar bezoekers met diverse nationaliteiten bij elkaar komen om samen Gods familie, Zijn kinderen te zijn.

De pioniersplek biedt aan onze (vaak jonggelovige) broers en zussen een plek waar zij verder kunnen groeien in hun geloof; waar zij anderen met een vergelijkbare cultuur of achtergrond kunnen ontmoeten; waar wij met elkaar God mogen danken en prijzen voor de bijzondere dingen die Hij in onze levens doet. Maar er wordt ook een plek geboden aan nieuwsgierige mensen, mensen die van Jezus gehoord hebben of gemerkt hebben wat Jezus in het leven van anderen heeft betekend. Met hen mogen wij het Evangelie en Gods Liefde delen.

Onlangs is Lucky Simon aangesteld als pionier bij ICF Ede. Hij zal leiding geven aan het doorgroeien van ICF Ede naar een volwaardige gemeenschap voor alle inwoners van Ede met een migratieachtergrond of met belangstelling voor een interculturele geloofsgemeenschap. Met onder andere: wekelijkse vieringen, jongeren- en kinderwerk. Hierbij wordt de verbinding gezocht met andere kerken en geloofsgemeenschappen in Ede, naast de goede contacten die er al zijn.

Met uw bijdrage ondersteunt u o.a. de aanstelling van de pionier en maakt u de doorgroei naar een volwaardige geloofsgemeenschap mogelijk. Wilt u dit proces ook ondersteunen door middel van uw gebed?

Graag nodigen we u uit om de samenkomsten van ICF Ede eens te bezoeken. Tweewekelijks komen we zondagsmiddags samen om 16:00 in de Paasbergschool. Vanaf 15:45 bent u van harte welkom voor koffie of thee. Voor data, zie ICF EDE. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de Zendingscommissie, van harte aanbevolen, zowel in uw gave als in uw gebed.

Achtergrond informatie Zendingscommissie