kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Schoonmakers bedankt!

Pannekoeken IMG 20160416 WA0001 4Beste mensen,
We hadden op zaterdag 27 jan. een grote schoonmaak in de kerk. En wat hadden we een fijne grote opkomst vanuit de Emmaus- en de Kleopasgemeente.

We hebben in een ochtend zo'n beetje de gehele kerk kunnen schoonmaken.

En er was natuurlijk ook een pauze bij met koffie en lekkere koek, en die was helemaal verdiend.
Wat is er een werk verzet.

Heel hartelijk bedankt voor jullie hulp.
Lenie Wielink, beheerder

Zie ze werken!

Aanmelden Kleopas Kom-en-Eet

save the date Kleopas Kom en Eet Maaltijd paintOp zaterdag 10 maart 2018 is het weer zover, de Kleopas Kom en Eet Maaltijd.

Na de geslaagde maaltijd van afgelopen jaar hopen we komende keer (weer) op uw komst. Het thema is ovenschotels en hartige taarten. Voor de kinderen is er een eigen hoek ingericht.

De inloop is vanaf 16:15 en de maaltijd zelf start om 17:00. Iedereen van de Kleopasgemeente is welkom. Daarnaast moedigen we u aan om gasten mee te nemen. (Ook zonder gasten bent u van harte welkom).

U kunt zich hier opgeven of telefonisch via: 0318-641055

Tot ziens!

Aanmelden

Wandelen!

walkingKleopassers,

Wat was het leuk om samen te wandelen. Lekker buiten, ontspannen en elkaar op een andere manier leren kennen. Er was een mooie opkomst van ongeveer 20 man/vrouw.
Dus dat wordt vervolgd in februari:

  • Rondje door de wijk van ongeveer 3 kwartier
  • woensdag 7 februari 2018
  • verzamelen om 19.30 uur (stipt) bij Emmaus
  • elke eerste woensdag van de maand

Iedereen is welkom!! Loop je mee?

Fotoreportage Kinderkerstmusical

20171224KinderkerstmusicalZaterdag 24 december was het zover, de Kinderkerstmusical van de Kleopasgemeente werd uitgevoerd door enthausiaste kinderen en volwassenen. Twee uitvoeringen waren nodig om het publiek te kunnen herbergen, waar wél ruimte voor was.

Of het Jozef en Maria ook zo verging zie je in de...

Fotoreportage

Alpha-cursus

alpha 2016Alpha cursus januari 2018 Kennismakingsavond-Start Alpha-cursus!

Door wie?
Deze Alpha-cursus wordt dit jaar gezamenlijk georganiseerd vanuit de Nieuwe Kerkgemeente, de Beatrixkerkgemeente, de Bethelkerkgemeente en de Kleopasgemeente te Ede.

Voor wie?
Deze cursus is voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof. Het doel van de cursus is om mensen kennis te laten maken met de basis van het evangelie.

Lees meer

Moment van gebed

gebed

Ook in 2017 en 2018 bidden we weer met elkaar voor de eredienst, de kerkenraad, zieken, specifieke activiteiten in onze wijk en andere ingebrachte gebedspunten. Op woensdag vanaf 19.00 tot 19.45. Klik op Lees meer... voor de agenda.

Lees meer