kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Werken van barmhartigheid Stappen van barmhartigheid Ga heen en die gij evenzo!!

by Kleopasgemeente Ede

Fotoreportage Kinderkerstmusical

20171224KinderkerstmusicalZaterdag 24 december was het zover, de Kinderkerstmusical van de Kleopasgemeente werd uitgevoerd door enthausiaste kinderen en volwassenen. Twee uitvoeringen waren nodig om het publiek te kunnen herbergen, waar wél ruimte voor was.

Of het Jozef en Maria ook zo verging zie je in de...

Fotoreportage

Wandelen in de Wijk

wandelenKleopassers,
Het lijkt ons leuk om samen te wandelen. Lekker buiten, ontspannen en elkaar op een andere manier leren kennen.
Laten we het jaar goed beginnen: meteen in de eerste week. In eerste instantie 1x per maand op woensdagavond, maar wie weet groeit het uit.

  • Rondje door de wijk van ongeveer 3 kwartier
  • woensdag 3 januari 2018
  • verzamelen om 19.30 uur (stipt) bij Emmaus
  • elke eerste woensdag van de maand

Iedereen is welkom!! Loop je mee?

Aanmelden Kleopas Kom-en-Eet

save the date Kleopas Kom en Eet Maaltijd paintOp zaterdag 10 maart 2018 is het weer zover, de Kleopas Kom en Eet Maaltijd.

Na de geslaagde maaltijd van afgelopen jaar hopen we komende keer (weer) op uw komst. Het thema is ovenschotels en hartige taarten. Voor de kinderen is er een eigen hoek ingericht.

De inloop is vanaf 16:15 en de maaltijd zelf start om 17:00. Iedereen van de Kleopasgemeente is welkom. Daarnaast moedigen we u aan om gasten mee te nemen. (Ook zonder gasten bent u van harte welkom).

U kunt zich hier opgeven of telefonisch via: 0318-641055

Tot ziens!

Aanmelden

Alpha-cursus

alpha 2016Alpha cursus januari 2018 Kennismakingsavond-Start Alpha-cursus!

Door wie?
Deze Alpha-cursus wordt dit jaar gezamenlijk georganiseerd vanuit de Nieuwe Kerkgemeente, de Beatrixkerkgemeente, de Bethelkerkgemeente en de Kleopasgemeente te Ede.

Voor wie?
Deze cursus is voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof. Het doel van de cursus is om mensen kennis te laten maken met de basis van het evangelie.

Lees meer

KinderNevenDienst Kerstproject lied

20171129SelaInHetLichtHallo kinderen!
Zondag 3 december starten we in de KinderNevenDienst met het Kerstproject en daar hoort een lied bij. Omdat we om de week KND hebben is de tijd erg krap om dit goed te leren. Daarom de vraag aan jou of het lied alvast wilt leren. Het lied staat op YouTube.
Tot ziens in de KinderNevenDienst!

Lied via YouTube

Aanmelden Jaarthemadag

Jaarthema 2017 2018 DEF2Op zaterdag 20 januari is er, opnieuw sinds enkele jaren, weer een Kleopas Jaarthemadag. Een inspirerende en opbouwende middag voor de hele gemeente om verder na te denken over ons jaarthema "De hoop die in ons leeft!". Ds. Jelle de Kok uit Wilsum zal spreken met daarnaast een gevarieerd keuzeprogramma. Geef je op via het inschrijfformulier!
Voor vragen of opmerkingen kan je mailen naar de commissie Vorming & Toerusting: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jaarthemadag    : De hoop die in ons leeft.
Spreker         : Ds. Jelle de Kok uit Wilsum met aansluitend keuzeprogramma.
Wanneer         : Zaterdag 20 januari 2018
Waar            : Kerkelijk Centrum Emmaus.
13.30-14.00 uur : inloop (kinderen kunnen naar de oppas)
14.00-15.00 uur : programma met ds. Jelle de Kok.
15.15-16.30 uur : keuzeprogramma (van te voren opgeven)
16.30-17.00 uur : ontmoeting en ontspanning (kinderen ophalen bij oppas)
17.00-18.30 uur : maaltijd en gezamenlijk afsluiten.

Aanmelden

Terugblik seniorenmiddag 15 november

Ouderen IMG 8373Woensdagmiddag 15 november jl. was er weer een seniorenmiddag. Veel senioren uit Ede en omgeving wisten de weg naar de Bethelkerk te vinden, zodat de zaal zich vulde met veel vertrouwde en ook nieuwe gezichten. Goed om elkaar weer te ontmoeten! Na de opening door Tinus Hoogendoorn, de nieuwe voorzitter van de Commissie, werd het woord gegeven aan mw. drs. Alie Hoek-van Kooten. Zij hield een presentatie over ‘Medische verrassingen in de Bijbel OT en NT’.

Lees meer

Moment van gebed

gebed

Ook in 2017 en 2018 bidden we weer met elkaar voor de eredienst, de kerkenraad, zieken, specifieke activiteiten in onze wijk en andere ingebrachte gebedspunten. Op woensdag vanaf 19.00 tot 19.45. Klik op Lees meer... voor de agenda.

Lees meer