kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Seniorenmiddag - 28 maart

20180313SeniorenmiddagOp woensdagmiddag 28 maart zal er weer een seniorenmiddag gehouden worden in de grote zaal van de Bethelkerk (15.00 uur – 18.30 uur). Ds. J.E. de Groot verzorgt de overdenking die deze middag in het teken van Pasen zal staan. Na het nuttigen van koffie/thee met wat lekkers gaan we ons bezighouden met een prachtige quiz. We zullen in verschillende teams strijden. Dit is een mooie gelegenheid om uw kennis te testen. Na deze spannende activiteit zullen we samen een heerlijke broodmaaltijd gebruiken.

Alle senioren uit Ede-Zuid, de Rietkampen en andere ‘streken’ zijn van harte welkom! Voor vervoer kunt u contact opnemen met dhr. A. Jochemsen, tel. 0318-417908.

Landelijke Opschoondag

20180312schoonmaakaktie Kleopas25 03 2017 009Evenals vorig jaar doet onze Kleopasgemeente dit jaar weer mee aan de “Landelijke Opschoondag”, op zaterdag 24 maart as, van 08.30 – 12.00 uur.
We gaan het zwerfvuil in – en rond onze wijk Rietkampen weer opruimen. Gemeente Ede zorgt voor prikstokken ed. We starten op 24 maart, om 08.30 uur, bij Kerkelijk Centrum Emmaüs.
Doet jij/u met ons mee??

Meld je aan bij Ephraima de Kluijver of Tinus Hoogendoorn, of per email via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wandelen!

walkingKleopassers,
wandel je (weer) mee op woensdagavond?

  • Rondje door de wijk van ongeveer 3 kwartier
  • elke eerste woensdag van de maand
  • verzamelen om 19.30 uur (stipt) bij Emmaus
  • woensdag 7 maart, 4 april, 2 mei, 6 juni, 4 juli, 1 augustus, 5 september, 7 november, 5 december

Iedereen is welkom!! Loop je mee? En breng gerust je buurman of buurvrouw mee.

Na afloop drinken we samen een kop koffie.

Terugblik seniorenmiddag

20180214SeniorenWoensdagmiddag 14 februari jl. was er weer een seniorenmiddag in de grote zaal van de Bethelkerk. De opkomst was groot! Veel senioren en belangstellenden uit de Rietkampen, Ede-Zuid en daarbuiten waren deze middag gekomen. Ook mochten we een aantal nieuwe mensen begroeten.

 

Lees meer

Fotoreportage Kinderkerstmusical

20171224KinderkerstmusicalZaterdag 24 december was het zover, de Kinderkerstmusical van de Kleopasgemeente werd uitgevoerd door enthausiaste kinderen en volwassenen. Twee uitvoeringen waren nodig om het publiek te kunnen herbergen, waar wél ruimte voor was.

Of het Jozef en Maria ook zo verging zie je in de...

Fotoreportage

Alpha-cursus

alpha 2016Alpha cursus januari 2018 Kennismakingsavond-Start Alpha-cursus!

Door wie?
Deze Alpha-cursus wordt dit jaar gezamenlijk georganiseerd vanuit de Nieuwe Kerkgemeente, de Beatrixkerkgemeente, de Bethelkerkgemeente en de Kleopasgemeente te Ede.

Voor wie?
Deze cursus is voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof. Het doel van de cursus is om mensen kennis te laten maken met de basis van het evangelie.

Lees meer

Moment van gebed

gebed

Ook in 2017 en 2018 bidden we weer met elkaar voor de eredienst, de kerkenraad, zieken, specifieke activiteiten in onze wijk en andere ingebrachte gebedspunten. Op woensdag vanaf 19.00 tot 19.45. Klik op Lees meer... voor de agenda.

Lees meer