Niet alleen voor leden

De Kleopasgemeente is er voor iedereen die het geloof wil ontdekken, versterken of delen. Volwassenen en kinderen, iedereen is welkom.

Kinderen nodigen hun vriendjes en vriendinnetjes uit voor de kinderkerstnachtdienst en de vakantiebijbelclub. De kinderen zien en beleven wat het kerstverhaal, de geboorte van Jezus, inhoudt. Op de club spelen, eten, knutselen en zingen ze met elkaar rond een thema.

Gezamenlijk met andere kerken houden we de Paasjubel, om op Eerste Paasdag in onze wijk het blijde nieuws van Jezus' opstanding te laten horen door middel van zang en een overdenking.

Ook houden we jaarlijks samen met enkele andere gemeenten de Alphacursus. Wie meer over het christelijk geloof wil weten, kan er op deze plek informeel en op een  toegankelijke manier mee kennismaken.

En natuurlijk ben je ook welkom in een van onze kerkdiensten op zondag.

Niet alleen voor leden

En natuurlijk ben je ook welkom in een van onze kerkdiensten op zondag.