kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Stel je wordt door de koning aan tafel genodigd.... Is dit een grap... waarom is dat zo... moet ik ergens bang voor zijn...? Vandaag nodigt de Koning jou aan tafel (Avondmaal). Geen vragen of zorgen, je bent gewoon welkom!

Seniorenmiddag – 20 november

20191110 seniorenmiddagOp woensdag 20 november is er weer een seniorenmiddag in de grote zaal van de Bethelkerk. De middag begint om 15.30 uur en zal rond 18.30 uur afgelopen zijn.
Ds. L. Zwanenburg zal de korte overdenking verzorgen. Op deze middag komen de verhalenkoffer en ………spelletjes aan bod.

Lees meer

Workshop geloofsopvoeding

20191018 Geloofsopvoeding

Als gelovige ouder wil je graag je geloof overdragen op je kinderen. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat het geen sleur wordt, maar dat het leuk en inspirerend is en blijft? Daar willen we met elkaar over nadenken in deze workshop. We willen kijken naar (geloofs-) ontwikkeling bij kinderen en hoe je daar op in kan spelen met geloofsoverdracht. En je krijgt handvatten om dit op een creatieve manier in de praktijk te brengen. Van harte welkom!
Maandag 18 november in k.c. Emmaüs, inloop 19:45 uur, start programma 20:00 uur.

Terugblik seniorenmiddag 2 oktober

20191002Seniorenkring Foto 7 Pauze vondstenWoensdagmiddag 2 oktober jl. was er weer een seniorenmiddag in de grote zaal van de Bethelkerk. De presentatie: “Van Karrenspoor tot Oude Kerkweg: 3000 jaar historie in Park Reehorst” was een boeiend beeldverhaal.

Lees meer

Gemeentedag fotoreportage

20190914 gemeentedagZaterdag 14 september hebben 160 gemeenteleden tijdens de 'groene' gemeentedag genoten van een zon overgoten dag vol activiteiten, gespreken, zang en een heerlijke maaltijd. Hoewel er bijna 160 foto's zijn gemaakt, zal vast niet iedereen er op staan. Of toch wel? 

Ontdek het zelf in de fotoreportage

Moment van gebed

gebed

Ook in 2019 bidden we weer met elkaar voor de eredienst, de kerkenraad, zieken, specifieke activiteiten in onze wijk en andere ingebrachte gebedspunten. Op woensdag vanaf 19.00 tot 19.45. Klik op Lees meer... voor de agenda.

Lees meer

Wandelen!

walkingKleopassers,
wandel je (weer) mee op woensdagavond?

  • Rondje door de wijk van ongeveer 3 kwartier
  • elke eerste woensdag van de maand
  • verzamelen om 19.45 uur (stipt) bij Emmaus

Iedereen is welkom!! Loop je mee? En breng gerust je buurman of buurvrouw mee.

Na afloop drinken we samen een kop koffie.