kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Jezus verandert water in wijn. Of de bedienden er door gaan geloven, weten we niet. Maar de discipelen hebben een ander zicht op Jezus gekregen. De discipelen geloven Hem (vs 11)

Inschrijven kerkdienst

Wegens corona richtlijnen is inschrijven voor een kerkdienst nodig om deze te kunnen bezoeken.

Inschrijven 

Startavond Jaarthema

VormingEnToerustingOp D.V. donderdag 24 september is in KC Emmaus de startavond over het jaarthema Durf Daniël te zijn.
De avond is bedoeld voor alle gemeenteleden! Inloop vanaf 19:30 uur, start programma om 20:00 uur.

U dient zich in te schrijven voor deze bijeenkomst.

Inschrijven

Openluchtdienst en gemeentepicknick

20200913OpenluchtdienstZondag 20 september is er -als het weer het toelaat- weer een openluchtdienst. Die zondag is het ook startzondag van het winterseizoen. Daarom willen we na de dienst met elkaar
- koffie drinken met …. (gemeenteleden bakken)
- samen picknicken.

Het veld is groot genoeg om goed op de noodzakelijke afstand te letten. Het veld is ook mooi genoeg om met elkaar de maaltijd te gebruiken. Samen eten in de Kleopasgemeente – een gezellige en een mooie gelegenheid om anderen te spreken en nieuwe mensen te leren kennen.

Download vast de [liturgie]

Lees meer

Kleopas Kerstnachttour 2020

20200908 Kerstnachttour 2020Kleopasgemeente organiseert een Kerstnachttour op donderdag 24 december 2020, op Kerstavond, door de wijk De Rietkampen in Ede. Gezien de ontwikkelingen rond het Coronavirus is de Kerstmusical voor 2020 geannuleerd. De Kerstnachttour wordt uitgevoerd voor en door bewoners van Ede, jong en oud, met name uit De Rietkampen. Voor een sfeervolle Kerstavond kunt u tussen 17:00 en 19:00 uur een wandeling maken langs scènes, ondersteund door een audiotour met vertellingen en muziek. De toegang is gratis.

Lees meer

Aanmelding catechisatie 2019/2020

gebed

Op dinsdag 22 september 2020 begint het seizoen voor Follow Me (Next). We gaan met elkaar in gesprek over geloofsonderwerpen uit het dagelijks leven.

De indeling is:
19:00 - 20:00: Follow Me - 12 t/m 15 jarigen
20:15 - 21:15: Follow Me Next - 16 jaar en ouder

Meldt je aan met de volgende knop. Graag uiterlijk 20 september as. aanmelden.

Nu aanmelden

We hopen je graag te zien!

Kom en Eet on tour

20200902 kom en eet on tourOp zaterdag 3 oktober vindt de eerste Kleopas kom en eet on tour plaats.
Helaas kon de Kom een eet maaltijd in maart niet doorgaan vanwege corona. Daarom organiseren we het nu op een iets andere manier met een andere invulling. Geen maaltijd maar meer in de vorm van een high tea.

Meer informatie en opgeven

Moment van Gebed

gebedseptember 2020 tot januari 2021

Vanaf september kunnen weer in gebouw Emmaus bidden. Bid jij ook mee?
Geef je van te voren op met adres bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ivm. corona maatregelen.

Lees meer

De oppas gaat weer open!

Vanaf 2 augustus kunnen de kinderen van 0 tot en met 3 jaar weer terecht bij de oppas in de Panta rhei!

We gaan de deur gebruiken aan de kant van het schoolplein. Ouders kunnen hun kinderen bij de deur afgeven en een korte overdracht doen aan de oppasouders. De normale deur zal dicht blijven omdat het in het halletje niet mogelijk is om voldoende afstand van elkaar te houden.
We zijn blij dat deze kids ook hun plekje weer terug hebben en de ouders samen weer naar de kerk kunnen!

Bij vragen, neem gerust contact op met de oppascoördinatoren, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HGJB project Geef Hoop

Afbeelding5In februari startte het jeugdwerk met het project Geef Hoop. De kinderen en de jongeren hebben nagedacht over hoe het met de christenen in Mozambique is en hoe ze daar kerk zijn. Dat kerk zijn is vaak in armoedige omstandigheden. De jeugdgroepen hebben leuke acties bedacht om voor het project op te halen. 

Lees meer

Coronahulplijn Kleopasgemeente

telefoonMocht u onze hulp nodig hebben op één-op-één andere manier of u weet iemand waar hulp nodig is,schroom niet, zoek contact! Waar mogelijk zullen we u proberen te helpen.
Ook mogen gemeenteleden hun hulp aanbieden.

Hulp vragen of aanbieden

Digitaal collecteren met Givt

Givt Logo tagline NL witteachtergrondHet is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas of de mobiele telefoon. Daarom bestaat er vanaf 1 december de gelegenheid om digitaal te collecteren, ook thuis. Dat doen wij samen met Givt, het bedrijf dat deze oplossing biedt.

Lees meer