kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Het boek openbaringen is een troost-boek. Geen exacte routeplanner naar... Hfst 22 helpt ons uitzien en met verlangen leven om bij Hem te zijn.

Inschrijven kerkdienst

Per 1 juni is het mogelijk voor de maand juni 2020 in te schrijven voor een kerkdienst met maximaal 26 personen. Meer informatie kun je hieronder in het artikel 'Update ...' vinden

Inschrijven 

Kleopasgemeente Online Concert

Kleopasgemeente geeft op D.V. zaterdag 18 juli a.s. om 19:30 uur een concert vanuit Kerkelijk Centrum Emmaüs.

Een concert zonder publiek, maar toch een online samenzijn gevuld met zang en muziek. Kijk op de Kleopas-kanalen Kerkdienstgemist.nl en YouTube.com.

HGJB project Geef Hoop

Afbeelding5In februari startte het jeugdwerk met het project Geef Hoop. De kinderen en de jongeren hebben nagedacht over hoe het met de christenen in Mozambique is en hoe ze daar kerk zijn. Dat kerk zijn is vaak in armoedige omstandigheden. De jeugdgroepen hebben leuke acties bedacht om voor het project op te halen. 

Lees meer

Pasen, Pinksteren, Corona: verwachtingstijd

Afbeelding2Scriba René de Reuver over wachten en verwachting. "In deze weken en maanden wachten we met een groeiend verlangen op het moment dat we weer ‘gewoon’ kunnen samenkomen en met elkaar, uit volle borst, kunnen zingen."

Lees meer

Update naar aanleiding van corona-maatregelen

Corona updateKlik hier voor de laatste update.

”De anderhalve meter samenleving”’ brengt veel te weeg. We hebben het gevoel, dat we in het hart getroffen worden van ons kerkzijn, door de enorme beperkingen die ons opgelegd worden en die ook noodzakelijk zijn om het virus weinig of geen kans te geven.

Lees meer

Coronahulplijn Kleopasgemeente

telefoonMocht u onze hulp nodig hebben op één-op-één andere manier of u weet iemand waar hulp nodig is,schroom niet, zoek contact! Waar mogelijk zullen we u proberen te helpen.
Ook mogen gemeenteleden hun hulp aanbieden.

Hulp vragen of aanbieden

Moment van Gebed

gebed‘’…….zodat uw geloof tevens hoop is op God’’ 1 Pet. 1:21

Tot eind mei zijn we online, via Zoom, als leden van Kleopas met elkaar verbonden in gezamenlijk gebed. De periode kan worden verlengd afhankelijk van de corona maatregelen.

We ontmoeten elkaar on-line op 27 mei van 19.00 tot 19.45 uur via Zoom.

Lees meer

Digitaal collecteren met Givt

Givt Logo tagline NL witteachtergrondHet is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas of de mobiele telefoon. Daarom bestaat er vanaf 1 december de gelegenheid om digitaal te collecteren, ook thuis. Dat doen wij samen met Givt, het bedrijf dat deze oplossing biedt.

Lees meer