Skip to main content

Nieuwe Kerkgemeente

ONZE OPDRACHT

Jezus kennen en Hem bekendmaken

Ons geloof in Jezus, die in gesprek ging met heel veel verschillende mensen, inspireert ons om de blijde boodschap van het evangelie niet voor onszelf te houden maar om ook anderen in contact te brengen met God en te vertellen van zijn liefde voor mensen. Iedereen is welkom bij Hem. Je hoeft niets mee te nemen, niets speciaals aan te trekken. Kom gewoon zoals je bent.


Mijn Nieuwe Kerk - de web versie van de Nieuwe Kerk app op je laptop of PC

Vanaf 15 januari is het zover, dan kun je met je laptop of PC de web versie van de Nieuwe Kerk app gebruiken! Geen mobiel of tablet meer nodig dus. Ook jij kan dan meedoen als je Nieuwe Kerk lid bent of binnenkort wordt.

Terugblik gemeentedag: jaarthema, muziek, workshops en taart

Wat een feest was het op zaterdag 9 september! Jong, oud, pas net gemeentelid of al heel lang. Met een grote groep mensen (130-150) vierden we de jaarlijkse gemeentedag van de Nieuwe Kerk in de Paasbergschool.

Jaarthema: ‘Ga mee!’

Dit jaar laten wij ons als Nieuwe Kerkgemeente uitdagen door de Protestantse Kerk Nederland om op te trekken met andere gelovigen en mensen van goede wil: ‘Ga mee!’ Samen getuigen van geloof, hoop en liefde.

Donkey Mobile App

Nagenoeg iedereen is in het bezit van een smartphone en heeft daarop alle belangrijke zaken staan die we dagelijks nodig hebben, zoals bank, contacten, foto’s, social media, muziek etcetera. Onze smartphone gaat altijd met ons mee. Waarom heeft de kerk daarop dan geen plek?