Skip to main content

Nieuwe Kerkgemeente

Medewerker Open Maaltijd

Kom jij het team van medewerkers aan de Open Maaltijd versterken? Wij kunnen alle soorten van hulp gebruiken.

Gastvrouwen-en heren
Je wordt om 16.45 uur in de Rank verwacht om de zaal mee klaar te maken. Daarna ben je gastvrouw-of heer aan een tafel en je helpt mee om het eten op te scheppen. Na afloop ruimen we met elkaar alles op.

Afwassers
Je wordt rond 18.45 uur in De Rank verwacht en de bedoeling is dat je dan in de keuken de vaat wast.

Chauffeurs
Je haalt thuis een aantal mensen op en brengt ze tussen 17.30 uur en 18.00 uur naar de rank. Rond 19.45 uur haal je de mensen weer op in De Rank en breng je ze weer thuis.

Koks
Je kookt thuis en bezorgt de maaltijd tegen 18.00 uur warm in De Rank. Je kunt ook in de Rank koken, de hele maaltijd of een gedeelte. Even opwarmen of afbakken in de oven in de Rank kan uiteraard ook altijd. Je kookt voor 10 à 12 personen. Per keer kiezen we voor een themabuffetje. Je hoort tijdig wat het thema is. Kosten kunnen worden gedeclareerd.

De Open Maaltijd is altijd op een dinsdagavond. Je bent gemiddeld 1 keer in de 3 maanden aan de beurt. Voor iedereen geldt dat als je zin hebt, je ook mee kunt eten. Dat vinden we heel gezellig!

Info en opgave bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.