Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Lijdenstijd

kneel at the crossHier zijn wij, Heer, een afgeweken schare,
wij, die zo zorgeloos, zo ontrouw waren.
Verander ons en reinig onze harten,
o Man van smarten!

Gez 180:7

Ds. Beekman

De kerkenraad van de Bethelkerkgemeente en de Algemene Kerkenraad delen u met grote dankbaarheid mee dat ds. Beekman uit Noorden het uitgebrachte beroep naar onze wijkgemeente heeft aangenomen.

De bevestigingsdienst zal plaatsvinden op D.V. 29 april om 9.30 uur. De intrededienst zal om 14.00 uur zijn.

Open je ogen

open je ogen 2018Zaterdag 17 maart willen we een gezamenlijk ontbijt organiseren in het kader van het diaconaal project “Open je ogen”.

Dit project gaat over christenen in Egypte, en is bedoeld om, zoals de naam al zegt, je ogen te openen, met accenten op: voor God, voor de gelovige ander en voor de wereld. Klik hier voor een link naar de website van de HGJB met meer informatie.

Het is ook mogelijk om een ontbijtje aan huis te bestellen. Tijdens het gezamenlijke ontbijt zullen we het thema toelichten, de opbrengst komt ten goede aan het diaconale project.

Nadere informatie volgt. Reserveer in ieder geval 17 maart alvast in de agenda!

De Kerkdienst

Logo Mijn Bethelkerk 2Elke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.
  • De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur