Logo groot
De Ark - Nieuws

Hand-Out Nehemia

In het kader van het jaarthema 'Mens met een missie' stelde ds. Bax een hand-out op over Nehemia. Nehemia staat centraal tijdens de afsluitende toerustingsdienst op zondagmiddag 9 juli. Omdat de Bijbelkringen al eerder stoppen, volgt hierbij alvast de hand-out, zodat deze nog besproken kan worden tijdens de laatste kringavonden. Van harte aanbevolen!

 

Commissie Vorming en Toerusting.

Welkom in De Ark!

Bent u/jij nieuw in De Ark? Wij heten je graag welkom!

Laat je naam, adres en telefoonnummer achter op:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen om een bezoekje te plannen!

Gemeenteavond Mens met een missie 8 juni2023

Logo 2023 Def

Gemeenteavond Mens met een missie

Op donderdagavond 8 juni is er een gemeenteavond in het kader van het jaarthema Mens met een missie. We gaan met behulp van een spelvorm met elkaar in gesprek over het onderwerp “zien en gezien worden”. Na de pauze vertelt straatpastor Max Paans over zijn werk onder dak- en thuislozen in de gemeente Ede. 

We starten de avond om 20.00 uur (inloop met koffie/thee vanaf 19.45 uur). Allemaal van harte welkom op donderdag 8 juni in De Ark!

 

Commissie Vorming en Toerusting

SCOPUS Een plek onder zon

Logo 2023 Def

Vorig jaar maakten diverse gemeenteleden kennis met Scopus. Ook dit jaar ben je van harte welkom in de Ark bij de Scopus-cursus Een plek onder de zon. Deze cursus sluit aan op het jaarthema Mens met een Missie en vindt plaats op vier donderdagen: 13 en 20 april, 11 en 25 mei. Je kunt kiezen voor vier ochtenden (10.00 - 12.00 uur) of vier avonden (20.00 - 22.00 uur). De cursus wordt geleid door ds. Davy Hoolwerf.

Lees meer

Informatie voor het aanvragen trouwdiensten in de Ark

Informatie voor het aanvragen van trouwdiensten in de Arkgemeente

We zijn als kerkenraad (en gemeente) in de Ark blij wanneer aanstaande echtparen besluiten hun huwelijk te starten met een trouwdienst.
Nu blijkt er wat onduidelijkheid te zijn hoe de aanvraag voor een trouwdienst moet verlopen.
Voor alle duidelijkheid hebben we deze stappen van zo’n aanvraag voor u onder elkaar gezet.

Lees meer

Jaarthema 'Mens met een Missie'?!

Logo 2023 Def

 

Vanuit het verlangen om als Arkgemeente een getuigende gemeenschap te zijn, is gekozen voor het jaarthema “Mens met een missie?!”. Opzet is gemeenteleden te inspireren en te werken aan bewustwording. Iedereen kan immers met zijn of haar gaven invulling geven aan de missionaire opdracht. Graag willen we hieraan aandacht besteden in het toerustings- en evangelisatiewerk.

Lees meer

Arkgemeente-app

De Arkgemeente-app is beschikbaar. Het is een app van Donkey Mobile. Deze app brengt een aantal praktische zaken bij elkaar:

  • Communiceren in groepen
  • Geld geven
  • Online smoelenboek
  • Inzage in agenda’s

De app biedt mogelijkheden om meer met elkaar te delen en zo ook meer op elkaar betrokken te zijn. Wacht niet langer en download de app op je telefoon of tablet. Zoek de app in de store op de naam “Arkgemeente”.

 

Heb je hulp nodig?

  • Ga naar de Donkey Mobile handleiding
  • Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Bel met Jurgen Blankenstijn 06-37560971, Arianne Moree 06-51682603 of Harmen Quast 06-39245089 

Argemeenteapp1 

Regels aanleveren nieuwsbrief

Heeft u een bericht voor de nieuwsbrief van De Ark?

Iedere week houden we elkaar via de nieuwsbrief van De Ark op de hoogte van het laatste nieuws over Bijbelkringen, catechisatie, jeugdclubs, de regels voor de diensten, oppas en Kinderark en nog veel meer. Het doet ons goed dat veel gemeenteleden onze nieuwsbrief weten te vinden.

Lees meer