Logo groot
De Ark - Nieuws

Jaarthema 'Mens met een Missie'?!

Logo 2023 Def

 

Vanuit het verlangen om als Arkgemeente een getuigende gemeenschap te zijn, is gekozen voor het jaarthema “Mens met een missie?!”. Opzet is gemeenteleden te inspireren en te werken aan bewustwording. Iedereen kan immers met zijn of haar gaven invulling geven aan de missionaire opdracht. Graag willen we hieraan aandacht besteden in het toerustings- en evangelisatiewerk.

Lees meer

Oproep 'sprekende portretten gezocht"!

Logo 2023 Def

‘Sprekende portretten’ gezocht

Herkent u of jij zich in één van de zeven Bijbelse personen? We zijn op zoek naar gemeenteleden die bereid zijn gekoppeld te worden aan de zeven Bijbelse personen. 

Lees meer

Belijdenis doen van je geloof

plaatje 

Belijdenis doen van je geloof  in de Ark?

Meld je aan!

Maandag 3 oktober start de Emmaus-cursus. Iedereen die overweegt belijdenis te gaan doen is van harte welkom op deze introductieavond in de Ark 20.00 uur.

Lees meer

nieuwsbrief musical de ballingschap

Afbeelding1Musical ‘de Ballingschap’ 2023:
Oefenavonden & herbevestigen

Beste Arkleden,

Onlangs vroegen we of jullie interesse hadden in meedoen aan de musical ‘De Ballingschap’. Dat hebben we geweten! Meer dan 70 mensen gaven aan mee te willen werken. We hebben dan ook goede hoop dat we op donderdag 16 en vrijdag 17 maart 2023 de musical kunnen uitvoeren!

Lees meer

Gemeentedag de Ark

Gemeentedag de Ark 24 september 2022

Wat is het bijzonder dat we dit jaar weer een gemeentedag kunnen houden zoals we gewend zijn! Een dag om naar uit te zien. We nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen aan (een deel van) het programma.

Lees meer

Arkgemeente-app

De Arkgemeente-app is beschikbaar. Het is een app van Donkey Mobile. Deze app brengt een aantal praktische zaken bij elkaar:

  • Communiceren in groepen
  • Geld geven
  • Online smoelenboek
  • Inzage in agenda’s

De app biedt mogelijkheden om meer met elkaar te delen en zo ook meer op elkaar betrokken te zijn. Wacht niet langer en download de app op je telefoon of tablet. Zoek de app in de store op de naam “Arkgemeente”.

 

Heb je hulp nodig?

  • Ga naar de Donkey Mobile handleiding
  • Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Bel met Jurgen Blankenstijn 06-37560971, Arianne Moree 06-51682603 of Harmen Quast 06-39245089 

Argemeenteapp1 

Gebed van de dag

Volhard in de gebeden. Die oproep geldt zeker in een tijd dat bijna alles stil komt te staan in het leven, in het kerkelijk leven. Naast ons persoonlijk gebed in de binnenkamer zal het ochtendgebed doorgaan in de kerk. Zo kunnen we ons verbonden weten met elkaar in het gebed.

unnamed

Welkom in De Ark!

Bent u/jij nieuw in De Ark? Wij heten je graag welkom!

Laat je naam, adres en telefoonnummer achter op:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen om een bezoekje te plannen!

Regels aanleveren nieuwsbrief

Heeft u een bericht voor de nieuwsbrief van De Ark?

Iedere week houden we elkaar via de nieuwsbrief van De Ark op de hoogte van het laatste nieuws over Bijbelkringen, catechisatie, jeugdclubs, de regels voor de diensten, oppas en Kinderark en nog veel meer. Het doet ons goed dat veel gemeenteleden onze nieuwsbrief weten te vinden.

Lees meer

Jaarthema: Leven uit de Bron

Leven uit de bron

Ook dit jaar gaan we als Arkgemeente aan de slag met een nieuw jaarthema.

Een jaarthema zorgt voor verbinding en verdieping. Zo verbindt een jaarthema de toerustingsdiensten met het kringwerk. Gekozen is voor het jaarthema ‘Leven uit de Bron’

 

 

 

Lees meer

Nieuwsbrief Gemeente de Ark

 


Het actuele nieuws kunt u volgen door zich te abonneren op de nieuwsbrief via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Diaconie over Corona

Hulp nodig, hulp aanbieden?

In De Ark willen we omzien naar elkaar nu velen te maken krijgen met het coronavirus. De gevolgen kunnen groot zijn, ook als je niet ziek wordt. Wat als je je kinderen thuis moet opvangen, door een kwetsbare gezondheid niet goed meer de deur uit durft of geen bezoek meer krijgt? Misschien ben je zelf in de gelegenheid om hulp te bieden. Dat kan vaak al op een heel eenvoudige manier. Bekijk de handige tips in dit artikel maar eens.

Lees meer