• "Niet te groot" | "Bij de tijd"

Kleopasgemeente

Protestantse Kerk Nederland
  • predikant

Maak kennis met onze

predikant

Nico van den Houten

• we komen samen in

KC Emmaüs

Laan der Verenigde Naties 92

• "Niet te groot" | "Bij de tijd"

Kleopasgemeente

Protestantse Kerk Nederland
  • predikant

Maak kennis met onze

predikant

Nico van den Houten

• we komen samen in

KC Emmaüs

Laan der Verenigde Naties 92

ONZE OPDRACHT

Geloven doe je niet alleen, dat doe je samen. Jezus zelf liet dat ons al zien. Onder meer aan de twee mannen die een eind met hem meeliepen zonder het zelf te weten (Lukas 24:13-15 en 18). Naar een van hen is onze gemeente vernoemd.
We delen het geloof dat Jezus Christus voor ons op aarde kwam en opstond uit de dood om ons te redden. En we willen in onze wijk graag laten zien wat dat in de praktijk betekent. Kom gerust eens sfeer proeven, de deur staat voor je open!
 zondag 22 mei / 08:45 - 10:00 ds. N.W. van den Houten (H.A.)
 zondag 22 mei / 17:00 - 18:00 ds. N.W. van den Houten (Voortz. en dankz. H.A.)
 donderdag 26 mei / 09:00 - 10:00 ds. N.W. van den Houten
 zondag 29 mei / 09:00 - 10:00 ds. T.C. Verhoef (Nijkerk)
 zondag 29 mei / 17:00 - 18:00 ds. J.M. Molenaar

Kleopas app - gebruik jij hem al?!

Op zondag 15 mei is de nieuwe Kleopas app geïntroduceerd. Veel Kleopasgementeleden gebruiken hem al; jij ook?!

Ede geeft warmte: samen in actie tegen 'energiearmoede'

De energieprijzen rijzen de pan uit. Daarom komen we huishoudens die dat nodig hebben te hulp.

Seniorenmiddag Ede-Zuid 13 april

Woensdag 13 april jl. was er weer een seniorenmiddag in de grote zaal van de Bethelkerk. Een kort verslag lees je hier.

Verslag van de conferentie Missionaire Parochie

Kleopassers namen deel aan een bijzondere conferentie Missionaire Parochie

Als 6 Kleopassers namen we in maart van dit jaar, met meer dan 1000 personen, deel aan de 2-daagse conferentie Missionaire Parochie te Breda.

Ontdek...

Ben jij op zoek naar een plek om Jezus te leren kennen, samen met mensen van alle leeftijden? Maak kennis met de Kleopasgemeente waarin het geloof in God centraal staat. We zijn een gemeente in beweging opdat beleven, oefenen en uiten blijft passen bij de tijd waarin we leven.