• "Niet te groot" | "Bij de tijd"

Kleopasgemeente

Protestantse Kerk Nederland
  • predikant

Maak kennis met onze

predikant

Nico van den Houten

• we komen samen in

KC Emmaüs

Laan der Verenigde Naties 92

• "Niet te groot" | "Bij de tijd"

Kleopasgemeente

Protestantse Kerk Nederland
  • predikant

Maak kennis met onze

predikant

Nico van den Houten

• we komen samen in

KC Emmaüs

Laan der Verenigde Naties 92

ONZE OPDRACHT

Geloven doe je niet alleen, dat doe je samen. Jezus zelf liet dat ons al zien. Onder meer aan de twee mannen die een eind met hem meeliepen zonder het zelf te weten (Lukas 24:13-15 en 18). Naar een van hen is onze gemeente vernoemd.
We delen het geloof dat Jezus Christus voor ons op aarde kwam en opstond uit de dood om ons te redden. En we willen in onze wijk graag laten zien wat dat in de praktijk betekent. Kom gerust eens sfeer proeven, de deur staat voor je open!

Terugblik Seniorenmiddag 15 juni 2022

Woensdag 15 juni jl. was de laatste seniorenmiddag van dit seizoen. We hadden een goed en gezellig moment in de Bethelkerk met lied, gebed, gedicht en ontmoeting. Daarna vertrokken we per auto/fiets naar de Manege zonder Drempels in Bennekom.

Kleopas app - gebruik jij hem al?!

Op zondag 15 mei is de nieuwe Kleopas app geïntroduceerd. Veel Kleopasgementeleden gebruiken hem al; jij ook?!

Uitzending Henk en Conny namens De Ark- en de Kleopas-gemeente

In de afgelopen tijd zijn de kerkenraden van de Kleopas- en De Ark-gemeente benaderd door de GZB of zij uitzendende gemeenten willen worden van ds. Henk en Conny. Het is de bedoeling dat Henk wordt verbonden aan een lokale Christelijke gemeente in een land in Noord-Afrika als toeruster en coach voor voorgangers en leiders van de kerk daar en dat Conny hem daarin zal ondersteunen. Na inventarisatie van de mogelijkheden volgde de (digitale) kennismaking met Henk en Conny. De gesprekken waren dermate positief dat we in de afgelopen week deze vraag aan onze kerkenraden hebben voorgelegd. Beide kerkenraden hebben hierop zeer positief gereageerd en afgelopen week hebben we Henk en Conny op de hoogte gebracht van ons besluit.

Beste lezer

Wil jij weten wat voor gemeente de Kleopasgemeente is of overweeg je je aan te sluiten? Of wil je weten wat er speelt of heb je een (hulp)vraag? Mooi, dan is deze geheel vernieuwde website precies wat je zoekt. Op deze site is het veld Zoeken, vlak onder het menu, je beste vriend. Zoek je een kring, begin te typen in het Zoeken veld en je hebt de informatie zo gevonden.

Ontdek...

Ben jij op zoek naar een plek om Jezus te leren kennen, samen met mensen van alle leeftijden? Maak kennis met de Kleopasgemeente waarin het geloof in God centraal staat. We zijn een gemeente in beweging opdat beleven, oefenen en uiten blijft passen bij de tijd waarin we leven.