• "Niet te groot" | "Bij de tijd"

  Kleopasgemeente

  Protestantse Kerk Nederland
 • predikant

  Maak kennis met onze

  predikant

  Nico van den Houten

 • we komen samen in

  KC Emmaüs

  Laan der Verrenigde Naties 92

 • "Niet te groot" | "Bij de tijd"

  Kleopasgemeente

  Protestantse Kerk Nederland
 • predikant

  Maak kennis met onze

  predikant

  Nico van den Houten

 • we komen samen in

  KC Emmaüs

  Laan der Verrenigde Naties 92

ONZE OPDRACHT

Geloven doe je niet alleen, dat doe je samen. Jezus zelf liet dat ons al zien. Onder meer aan de twee mannen die een eind met hem meeliepen zonder het zelf te weten (Lukas 24:13-15 en 18). Naar een van hen is onze gemeente vernoemd.
We delen het geloof dat Jezus Christus voor ons op aarde kwam en opstond uit de dood om ons te redden. En we willen in onze wijk graag laten zien wat dat in de praktijk betekent. Kom gerust eens sfeer proeven, de deur staat voor je open!

ontdek de
Kleopas-
gemeente

kerkdienst -
Kerkdienstgemist
- wanneer

vertrouwen -
pastoraat -
geld

activiteiten
en Agenda
 

Beste lezer

Wil jij weten wat voor gemeente de Kleopasgemeente is of overweeg je je aan te sluiten? Of wil je weten wat er speelt of heb je een (hulp)vraag? Mooi, dan is deze geheel vernieuwde website precies wat je zoekt. Op deze site is het veld Zoeken, vlak onder het menu, je beste vriend. Zoek je een kring, begin te typen in het Zoeken veld en je hebt de informatie zo gevonden. 

Versoepelingen

Geef elkaar de ruimte.
Onder dit motto bracht de Protestantse. Kerk in Nederland maandag 20 september n.a.v de versoepelingen een nieuw advies uit dat we graag volgen en toelichten wat dit voor ons als Kleopas betekent.

Vakantiebijbelfeest

Kom ook op zaterdag 23 oktober naar het vakantiebijbelfeest! Het thema is KEIgoed, God is onze rots! We gaan met groepjes kinderen een speurtocht door de wijk doen, stenen beschilderen en nog andere leuke opdrachten, er is een springkussen en we eten poffertjes. De middag is van 14 tot 17uur.
Voor deze middag zijn we ook nog op zoek naar mensen die een groepje kinderen willen begeleiden. Klik op Lees meer om je op te geven.

Jaarthema 2021-2022

In het Nieuwe Testament heeft Jezus vele persoonlijke ontmoetingen met verschillende mensen in allerlei situaties gehad. Mensen werden geraakt door zijn woorden, genezen van ziekten, bemoedigd of vermaand. Stuk voor stuk ontmoetingen die inspireren tot een gesprek. We willen met dit thema aan de slag in kerkdiensten, ander gemeentebijeenkomsten, en op de kringen.


Ontdek...

Ben jij op zoek naar een plek om Jezus te leren kennen, samen met mensen van alle leeftijden? Maak kennis met de Kleopasgemeente waarin het geloof in God centraal staat. We zijn een gemeente in beweging opdat beleven, oefenen en uiten blijft passen bij de tijd waarin we leven.

Volg ons

© Kleopasgemeente

Privacyverklaring

Nieuws via email

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Maandelijks wordt een nieuwsmail verzonden en een bericht van belang wordt alleen in bijzondere gevallen gestuurd. Afmelden kan heel eenvoudig via een linkje in de mail.