kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Je leven start bij El-azar. Bij de ene God, die helpt.

Inschrijven kerkdienst

Wegens corona richtlijnen is inschrijven voor een kerkdienst nodig om deze te kunnen bezoeken.

Inschrijven 

Versoepelingen

coronavirus 1Vorige week werden er door de overheid versoepelingen aangekondigd omdat er steeds minder besmettingen plaatsvinden. De Kerken gaan mee in deze versoepelingen. Voor ons als Kleopas betekent het dat m.i.v. zondag 6 juni 60 personen zich kunnen inschrijven voor een kerkdienst. Dat is het dubbele van wat in de afgelopen periode kon en we zijn daar heel dankbaar voor. De indeling van het alfabet is daarop aangepast. Het blijft wel nodig u via de website van te voren aan te melden.

Goed nieuws is dat het laatste lied van de dienst ingetogen meegezongen mag worden. Als kerkenraad van de Kleopasgemeente willen we dit advies overnemen.

Verder willen we net als vorig jaar proberen een aantal openluchtdiensten te houden deze zomer. Vorig jaar hebben we dat ook gedaan en daar hebben we veel positieve reacties op ontvangen.

We zijn blij en dankbaar met deze ontwikkelingen en zien er van harte naar uit dat meer mensen de diensten weer kunnen bezoeken.

De kerkenraad van de Kleoapsgemeente

Beleidsplan 2021-2025

kleopaslogoHet beleidsplan 2021-2025 voor de Kleopasgemeente is vastgesteld door de kerkenraad.

In het beleidsplan staan de missie en visie van onze gemeente en deze zijn verder uitgewerkt in twaalf kernwaarden. Hierdoor wijkt het format af van het vorige beleidsplan. Door de kernwaarden als uitgangspunt te nemen wordt er meer verbinding gecreëerd tussen de verschillende taakvelden in onze gemeente. We nodigen u graag uit om het beleidsplan te lezen. Als u wilt reageren kan dat via de scriba.

Lees het beleidsplan

Hoofdlijnen beleidsplan

Lied door en voor Kleopassers

20210420ToekomstNet als in 2020 hebben we voor Pinksteren 2021 weer een mooi lied door en voor Kleopassers gemaakt.

Het is het lied “Een toekomst vol van hoop” van Sela en staat op YouTube (klik hier).

Er klinkt het verlangen in door om weer samen te kunnen komen. Met dit lied willen we iets van de eenheid en verscheidenheid van onze Kleopasgemeente laten zien.

Voedselbank inzameling

voedselbankIn de maanden mei en juni willen we ons weer inzetten voor de voedselbank. Helaas is dat nog steeds hard nodig. Vanaf woensdagavond 5 mei kunt u iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur levensmiddelen voor de voedselbank inleveren bij de kerk.

Er is behoefte aan wasmiddelen, koffie, thee, aardappelen, houdbare producten, conserven in blik of glas, pasta’s, toiletartikelen e.d. Geen producten met alcohol en producten over de THT-datum.

Samen met de Emmaüsgemeente hopen we op veel volle kratten. Doet u en jij mee? Alvast dank! De diaconie

Geef uw EDE DOET cheques

20210322 Ede DoetVanaf 22 maart a.s. vallen de EDE DOET cheques weer door de brievenbus. De waarde van deze cheques willen we graag gebruiken voor de kosten van het Vakantie Bijbel Feest in de herfstvakantie op DV zaterdag 23 oktober 2021 en de Kleopas Kerstnachttour op vrijdagavond 24 december 2021 (door de Rietkampen).

Over deze activiteiten ontvangt u later dit jaar uiteraard veel meer informatie, maar het zou heel mooi zijn als we de EDE DOET cheques hier alvast voor kunnen bestemmen.

Dit kan door de code op uw cheque per e-mail door te geven naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de cheque in de brievenbus te doen op de Hattasingel 17 (fam. Grobben).

Dank voor jullie steun!

Moment van Gebed

gebedVan januari tot zomer 2021

Vanaf 1 januari 2021 bidden we afwisselend in KC Emmaüs en de Bethelkerk. Bid jij ook mee?
Geef je van te voren op met adres bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ivm. corona maatregelen.

Tot nader bericht bidden we gezamenlijk via Zoom.
Je kunt je aanmelden voor een digitale uitnodiging bij Naomi Smit: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer

Digitaal collecteren met Givt

Givt Logo tagline NL witteachtergrondHet is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas of de mobiele telefoon. Daarom bestaat er vanaf 1 december de gelegenheid om digitaal te collecteren, ook thuis. Dat doen wij samen met Givt, het bedrijf dat deze oplossing biedt.

Lees meer