kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

De gelijkenis tussen Daniël 6 en het Paasverhaal. Verschil Daniël is van de dood gered. Jezus is door de dood heen gegaan om ons te redden. De dood had niet het laatste woord! (2 van 2)

Inschrijven kerkdienst

Per 1 juni is het mogelijk voor de maand juni 2020 in te schrijven voor een kerkdienst met maximaal 26 personen. Meer informatie kun je hieronder in het artikel 'Update ...' vinden

Inschrijven 

Reportage doopdienst

20200719 dopenIn de middagdienst van zondag 19 juli 2020 zijn Luuk en Luuk gedoopt. Tijdens de coronacrisies zijn de maatregelenm zodanig versoepelt dat het weer kan. Met de speciale duivenveer is het mogelijk gemaakt om met gepaste afstand te kunnen dopen!

Fotoreportage

De oppas gaat weer open!

Vanaf 2 augustus kunnen de kinderen van 0 tot en met 3 jaar weer terecht bij de oppas in de Panta rhei!

We gaan de deur gebruiken aan de kant van het schoolplein. Ouders kunnen hun kinderen bij de deur afgeven en een korte overdracht doen aan de oppasouders. De normale deur zal dicht blijven omdat het in het halletje niet mogelijk is om voldoende afstand van elkaar te houden.
We zijn blij dat deze kids ook hun plekje weer terug hebben en de ouders samen weer naar de kerk kunnen!

Bij vragen, neem gerust contact op met de oppascoördinatoren, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kleopasgemeente Online Concert

Kleopasgemeente geeft op D.V. zaterdag 18 juli a.s. om 19:30 uur een concert vanuit Kerkelijk Centrum Emmaüs.

Een concert zonder publiek, maar toch een online samenzijn gevuld met zang en muziek. Kijk op de Kleopas-kanalen Kerkdienstgemist.nl en YouTube.com.

HGJB project Geef Hoop

Afbeelding5In februari startte het jeugdwerk met het project Geef Hoop. De kinderen en de jongeren hebben nagedacht over hoe het met de christenen in Mozambique is en hoe ze daar kerk zijn. Dat kerk zijn is vaak in armoedige omstandigheden. De jeugdgroepen hebben leuke acties bedacht om voor het project op te halen. 

Lees meer

Pasen, Pinksteren, Corona: verwachtingstijd

Afbeelding2Scriba René de Reuver over wachten en verwachting. "In deze weken en maanden wachten we met een groeiend verlangen op het moment dat we weer ‘gewoon’ kunnen samenkomen en met elkaar, uit volle borst, kunnen zingen."

Lees meer

Update naar aanleiding van corona-maatregelen

Corona updateKlik hier voor de laatste update.

”De anderhalve meter samenleving”’ brengt veel te weeg. We hebben het gevoel, dat we in het hart getroffen worden van ons kerkzijn, door de enorme beperkingen die ons opgelegd worden en die ook noodzakelijk zijn om het virus weinig of geen kans te geven.

Lees meer

Coronahulplijn Kleopasgemeente

telefoonMocht u onze hulp nodig hebben op één-op-één andere manier of u weet iemand waar hulp nodig is,schroom niet, zoek contact! Waar mogelijk zullen we u proberen te helpen.
Ook mogen gemeenteleden hun hulp aanbieden.

Hulp vragen of aanbieden

Moment van Gebed

gebed‘’…….zodat uw geloof tevens hoop is op God’’ 1 Pet. 1:21

Tot eind mei zijn we online, via Zoom, als leden van Kleopas met elkaar verbonden in gezamenlijk gebed. De periode kan worden verlengd afhankelijk van de corona maatregelen.

We ontmoeten elkaar on-line op 27 mei van 19.00 tot 19.45 uur via Zoom.

Lees meer

Digitaal collecteren met Givt

Givt Logo tagline NL witteachtergrondHet is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas of de mobiele telefoon. Daarom bestaat er vanaf 1 december de gelegenheid om digitaal te collecteren, ook thuis. Dat doen wij samen met Givt, het bedrijf dat deze oplossing biedt.

Lees meer