• "Niet te groot" | "Bij de tijd"

  Kleopasgemeente

  Protestantse Kerk Nederland
 • predikant

  Maak kennis met onze

  predikant

  Nico van den Houten

 • we komen samen in

  KC Emmaüs

  Laan der Verenigde Naties 92

 • "Niet te groot" | "Bij de tijd"

  Kleopasgemeente

  Protestantse Kerk Nederland
 • predikant

  Maak kennis met onze

  predikant

  Nico van den Houten

 • we komen samen in

  KC Emmaüs

  Laan der Verenigde Naties 92

ONZE OPDRACHT

Geloven doe je niet alleen, dat doe je samen. Jezus zelf liet dat ons al zien. Onder meer aan de twee mannen die een eind met hem meeliepen zonder het zelf te weten (Lukas 24:13-15 en 18). Naar een van hen is onze gemeente vernoemd.
We delen het geloof dat Jezus Christus voor ons op aarde kwam en opstond uit de dood om ons te redden. En we willen in onze wijk graag laten zien wat dat in de praktijk betekent. Kom gerust eens sfeer proeven, de deur staat voor je open!
 zondag 05 dec / 08:45 - 09:45 ds. N.W. van den Houten (Voorb. H.A.)
 zondag 05 dec / 17:00 - 18:00 ds. N.W. van den Houten

Coronamaatregelen: middagdienst 15:30 uur

In de persconferentie van vrijdag 26 november zijn de maatregelen om coronabesmettingen en ziekenhuisopnames naar beneden te krijgen, door het kabinet verder uitgebreid. Als kerkenraad volgen we het advies vanuit de PKN met betrekking tot kerkdiensten in tijd van corona, ook nu. Deze extra maatregelen betekenen voor ons als Kleopasgemeente...

Kerstnachttour uitgesteld naar volgend jaar

Als organisatiecomité hebben we het besluit genomen de voor 18 december a.s. geplande Kerstnachttour uit te stellen naar 2022.

Ontmoeten, vragen en ontdekken

dat doe je op een Alpha-curus. Op maandag 24 januari start een nieuwe Alpha-cursus in Ede.

De Preek van zondagochtend 14 november

We hadden deze morgen te maken met een probleem bij het uitzenden van de kerkdienst. Hierdoor was het niet mogelijk de kerkdienst vanuit huis te volgen. 


Ontdek...

Ben jij op zoek naar een plek om Jezus te leren kennen, samen met mensen van alle leeftijden? Maak kennis met de Kleopasgemeente waarin het geloof in God centraal staat. We zijn een gemeente in beweging opdat beleven, oefenen en uiten blijft passen bij de tijd waarin we leven.

Volg ons

© Kleopasgemeente

Privacyverklaring

Nieuws via email

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Maandelijks wordt een nieuwsmail verzonden en een bericht van belang wordt alleen in bijzondere gevallen gestuurd. Afmelden kan heel eenvoudig via een linkje in de mail.