kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Nav Lukas 1. Elisabeth leeft dicht bij God (vroom). Kinderloos- dat zal haar veel verdriet en mogelijk verwijten (oordelen van omgeving) gegeven hebben. En toch kan ze zeggen: Hij die op mij nederzag om mijn smaad onder de mensen weg te nemen. Lucas 1:25 NBG51

Inschrijven kerkdienst

Wegens corona richtlijnen is inschrijven voor een kerkdienst nodig om deze te kunnen bezoeken.

Inschrijven 

Bestellen kerststollen

20201121 kerststolDe fris en fruitige kerststollen zijn € 7,50 (750 gram) of € 10,00 (1 kg). U kunt uw bestelling doen via het bestelformulier tot en met 8 december.

De winter breekt bijna aan en deze tijd is niet voor iedereen zo fris en fruitig. Voor veel mensen in Oost-Europa is de winter een moeilijke en soms eenzame periode. Daarom willen wij hun steunen. Bakkerij Looijengoed in Nijkerk verkoopt in samenwerking met HOE kerstollen.

Op 17/18 december kunt u de kerstollen ophalen op het volgende adres: Mr Beelpark 36. Ook zullen wij helemaal corona proof thuis leveren.

Wij hopen op veel bestellingen om zo de mensen in Oost- Europa een fijne Kerst en winter te geven!

Alpha online!

alpha onlineWe willen u en jou van harte uitnodigen voor Alpha online!

We hebben veel positieve reacties ontvangen over de online cursus en zijn blij dat wij u die ook kunnen aanbieden.

Wil je meedoen of meer informatie over de cursus stuur dan een mailtje naar Aly; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of houd de website en andere mededelingen van de kerken in de gaten voor actuele informatie en inschrijving.

Lees meer

8 stellingen- resultaten

20201025 delen in vrijheidZondag 25 oktober is in de morgendienst aandacht besteed aan de Michazondag en het thema daarvan; “Delen in Vrijheid".
In opvolging van de preek reikten we jou 8 stellingen aan om op te reageren. Vijfendertig gemeenteleden hebben gereageerd! Klik op de rode knop voor een overzicht.

Onderaan de resultaten hebben we nog enkele tips voor je om -redelijk eenvoudig- iets te doen aan een Duurzame levenshouding.

Lees meer

Update 9 oktober - corona maatregelen

Corona updateDit Bericht van belang is verzonden op 9 oktober.
Graag stellen we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en wat dat betekent voor onze wijkgemeente Kleopas.

Ontvangt u de kleopasnieuwsmails en Bericht van belang nog niet? meld u dan aan via deze link.

Lees meer

Inschrijven - aandacht gevraagd

kleopaslogoOm iedereen een kans te geven om in te schrijven op de beperkte hoeveelheid plaatsen in de kerk:
- kun je slechts voor één dienst tegelijk inschrijven. De dag nadat de dienst is geweest kan weer ingeschreven worden voor de volgende dienst. Van deze regel wordt afgeweken als op zaterdag blijkt dat er nog plaatsen vrij zijn. Voor betreffende dienst kan dan op zaterdag of zondag alsnog worden ingeschreven ongeacht of er al voor een andere dienst is gereserveerd
- hanteren we voor de ochtenddienst een beperking op achternaamletter. Voor de middagdienst geldt geen beperking.

Een bevestiging van de inschrijving wordt gemaild naar het opgegeven email adres, waarin ook de aanwijzingen vermeld staan hoe te annuleren zodat een ander de plek kan innemen. Als een dienst vol is, kan er ingeschreven worden op de wachtlijst. Zodra iemand zijn inschrijving annuleert, krijgt iedereen op de wachtlijst een email met de kans alsnog in te schrijven.

Kleopas Kerstnachttour 2020

20200908 Kerstnachttour 2020Kleopasgemeente organiseert een Kerstnachttour op donderdag 24 december 2020, op Kerstavond, door de wijk De Rietkampen in Ede. Gezien de ontwikkelingen rond het Coronavirus is de Kerstmusical voor 2020 geannuleerd. De Kerstnachttour wordt uitgevoerd voor en door bewoners van Ede, jong en oud, met name uit De Rietkampen. Voor een sfeervolle Kerstavond kunt u tussen 17:00 en 19:00 uur een wandeling maken langs scènes, ondersteund door een audiotour met vertellingen en muziek. De toegang is gratis.

Lees meer

Moment van Gebed

gebedseptember 2020 tot januari 2021

Vanaf september kunnen weer in gebouw Emmaus bidden. Bid jij ook mee?
Geef je van te voren op met adres bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ivm. corona maatregelen.

Lees meer

Digitaal collecteren met Givt

Givt Logo tagline NL witteachtergrondHet is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas of de mobiele telefoon. Daarom bestaat er vanaf 1 december de gelegenheid om digitaal te collecteren, ook thuis. Dat doen wij samen met Givt, het bedrijf dat deze oplossing biedt.

Lees meer