kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Wat geloven we van de hemel... - de hemel is / komt niet op aarde. - de hemel is het hoofdkwartier van God. - in de hemel bewaart God de zijnen. - we geloven in een nieuwe hemel EN (!) een nieuwe aarde! - tot die tijd zijn wij Zijn getuigen hier op aarde. Nav dienst zondag 24 mei

HGJB project Geef Hoop

Afbeelding5In februari startte het jeugdwerk met het project Geef Hoop. De kinderen en de jongeren hebben nagedacht over hoe het met de christenen in Mozambique is en hoe ze daar kerk zijn. Dat kerk zijn is vaak in armoedige omstandigheden. De jeugdgroepen hebben leuke acties bedacht om voor het project op te halen. 

Lees meer

Pasen, Pinksteren, Corona: verwachtingstijd

Afbeelding2Scriba René de Reuver over wachten en verwachting. "In deze weken en maanden wachten we met een groeiend verlangen op het moment dat we weer ‘gewoon’ kunnen samenkomen en met elkaar, uit volle borst, kunnen zingen."

Lees meer

Update naar aanleiding van corona-maatregelen

Corona update”De anderhalve meter samenleving”’ brengt veel te weeg. We hebben het gevoel, dat we in het hart getroffen worden van ons kerkzijn, door de enorme beperkingen die ons opgelegd worden en die ook noodzakelijk zijn om het virus weinig of geen kans te geven.

Lees meer

Coronahulplijn Kleopasgemeente

telefoonMocht u onze hulp nodig hebben op één-op-één andere manier of u weet iemand waar hulp nodig is,schroom niet, zoek contact! Waar mogelijk zullen we u proberen te helpen.
Ook mogen gemeenteleden hun hulp aanbieden.

Hulp vragen of aanbieden

Moment van Gebed

gebed‘’…….zodat uw geloof tevens hoop is op God’’ 1 Pet. 1:21

Tot eind mei zijn we online, via Zoom, als leden van Kleopas met elkaar verbonden in gezamenlijk gebed. De periode kan worden verlengd afhankelijk van de corona maatregelen.

We ontmoeten elkaar on-line op 27 mei van 19.00 tot 19.45 uur via Zoom.

Lees meer

Update maatregelen coronavirus

coronavirus 1UPDATE 23 maart 2020 - Bijeenkomsten afgelast
UPDATE 22 maart 2020 - PKN richtlijnen, viering op TV, #NietAlleen, FAQ

Zie Lees Meer...

Broeders en zusters van de Kleopasgemeente,

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen in verband met het coronavirus is een geactualiseerd bericht van belang verzonden met een update van de activiteiten in en door onze gemeente.

Lees meer

Digitaal collecteren met Givt

Givt Logo tagline NL witteachtergrondHet is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas of de mobiele telefoon. Daarom bestaat er vanaf 1 december de gelegenheid om digitaal te collecteren, ook thuis. Dat doen wij samen met Givt, het bedrijf dat deze oplossing biedt.

Lees meer