kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Het avondmaal vieren iets proeven van wat komt en vieren totdat Hij komt.

Inschrijven kerkdienst

Wegens corona richtlijnen is inschrijven voor een kerkdienst nodig om deze te kunnen bezoeken.

Inschrijven 

Vakantiebijbelfeest

VBF 2021 Keigoed fotoOp zaterdag 23 oktober is er weer een vakantiebijbelfeest. Het thema is KEIgoed, God is onze rots!

We gaan met groepjes kinderen een speurtocht door de wijk doen, stenen beschilderen en nog andere leuke opdrachten, er is een springkussen en we eten poffertjes. De middag is van 14 tot 17uur....

Voor deze middag zijn we op zoek naar mensen die een groepje kinderen willen begeleiden. Geef je op bij Corine Hendriks Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-12857197

En voor de kinderen: kom allemaal op 23 oktober!!!

Jaarthema 2021-2022: Ontmoetingen met Jezus

ontmoetingen met jezusIn het Nieuwe Testament heeft Jezus vele persoonlijke ontmoetingen met verschillende mensen in allerlei situaties gehad. Mensen werden geraakt door zijn woorden, genezen van ziekten, bemoedigd of vermaand. Stuk voor stuk ontmoetingen die inspireren tot een gesprek. We willen met dit thema aan de slag in kerkdiensten, ander gemeentebijeenkomsten, en op de kringen.

Startavond: Maandag 20 september, 20.00 in KC Emmaüs.
Aanmelden via inschrijving kerkdiensten.

Aanmelding catechisatie 2021/2022

gebed

Op dinsdag 21 september 2021 begint het seizoen voor Follow Me (Next). We gaan met elkaar in gesprek over geloofsonderwerpen uit het dagelijks leven.

De indeling is:
19:00 - 20:00: Follow Me - 12 t/m 15 jarigen
20:15 - 21:15: Follow Me Next - 16 jaar en ouder

De locatie is de school de Panta Rhei in de Rietkampen.

Meldt je aan met de volgende knop. Graag uiterlijk 19 september as. aanmelden.

Nu aanmelden

We hopen je graag te zien!

Seniorenmiddag 29 september

20190619SeniorenmiddagTerugblik4Na lange tijd maken wij weer een start met de seniorenmiddagen Ede-Zuid. De eerste seniorenmiddag van dit seizoen zal worden gehouden op D.V. woensdag 29 september a.s. Aanvang 14.30 uur - 16.00 uur. Het accent ligt deze middag op ontmoeting met koffie/thee en wat lekkers. Alle senioren uit Ede-Zuid en andere ‘streken’ zijn van harte welkom! We hopen op een gezellige middag met elkaar.

Wij vragen u vriendelijk u aan te melden voor de seniorenmiddag uiterlijk zaterdag 25 september via het telefoonnummer 0318-622034 of e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vervoer kunt u zich aanmelden bij Nely de Laat.

Moment van Gebed

gebedVan januari tot zomer 2021

Vanaf september bidden we afwisselend in KC Emmaüs en de Bethelkerk, zie de data en bijbehorende locaties. Bid jij ook mee?

Geef je van te voren op met adres bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ivm. corona maatregelen.

Let op! 3 november is het dankdag.

Lees meer

Fotoreportage belijdenisdienst

20210711 belijdenisdienstOp zondag 11 juli hebben Bart, Femke, Mijke, Luciënne en Casper hun geloof in God beleden in een openluchtdienst van de Kleopasgemeente.

Wat geweldig dat deze jonge mensen bij God willen horen en hun vertrouwen op Hem vestigen. Hun familie, vrienden én de Kleopasgemeente konden in groten getale aanwezig zijn in deze openluchtdienst en getuige zijn van dit mooie moment.

Wij bidden hen allen, ook de nieuwe leden van de Bethelkerkgemeente, Zijn zegen toe in hun verdere leven!

Fotoreportage

Seniorenmiddagen Ede-Zuid

20190619SeniorenmiddagTerugblik4In september 2021 hopen wij na lange tijd weer de seniorenmiddagen op te starten.

De eerste seniorenmiddag zal worden gehouden op D.V. woensdag 29 september a.s. van 14.30 uur tot 16.00 uur. Het accent ligt deze middag op ontmoeting met koffie/thee en wat lekkers. We hopen op een gezellige middag met elkaar. Reserveert u deze middag vast in uw agenda?

Heeft u ideeën voor de seniorenmiddagen, laat het ons weten!

Blijf gezond en weet u geborgen!
Seniorencommissie Ede-Zuid
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Versoepelingen

coronavirus 1

Met ingang van zondag 27 juni zijn er weer nieuwe versoepelingen. We nemen de adviezen over van de Protestantse kerk in Nederland.

We kunnen weer zingen. Daarmee zal er een einde komen aan het inzetten van voorzangers. We willen hen heel hartelijk danken voor hun inzet en inspanning om zo met ons en voor ons de lofzang gaande te houden.

Er mogen ook weer meer mensen in de kerk. We gaan van 60 naar 80. Zolang de 1,5 meter maatregel geldt blijft dat. De zomerperiode willen we de letterindeling eraf halen zodat iedereen zich elke zondag kan inschrijven voor elke dienst.

De mondkapjesplicht vervalt en u hoeft dus geen mondkapje meer te dragen in de kerk.

We willen dan ook een dringende oproep doen om de kerkgang weer op te pakken. We beseffen dat het voor velen een gewoonte geworden is om de diensten online te bekijken maar we willen u van harte oproepen om weer naar de kerkdiensten te komen. Gemeente zijn is horen bij een gemeenschap en de ontmoeting met elkaar is daarom een wezenlijk onderdeel van gemeente zijn.

De kerkenraad

Lied door en voor Kleopassers

20210420ToekomstNet als in 2020 hebben we voor Pinksteren 2021 weer een mooi lied door en voor Kleopassers gemaakt.

Het is het lied “Een toekomst vol van hoop” van Sela en staat op YouTube (klik hier).

Er klinkt het verlangen in door om weer samen te kunnen komen. Met dit lied willen we iets van de eenheid en verscheidenheid van onze Kleopasgemeente laten zien.

Geef uw EDE DOET cheques

20210322 Ede DoetVanaf 22 maart a.s. vallen de EDE DOET cheques weer door de brievenbus. De waarde van deze cheques willen we graag gebruiken voor de kosten van het Vakantie Bijbel Feest in de herfstvakantie op DV zaterdag 23 oktober 2021 en de Kleopas Kerstnachttour op zaterdagavond 18 december 2021 (door de Rietkampen).

Over deze activiteiten ontvangt u later dit jaar uiteraard veel meer informatie, maar het zou heel mooi zijn als we de EDE DOET cheques hier alvast voor kunnen bestemmen.

Dit kan door de code op uw cheque per e-mail door te geven naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de cheque in de brievenbus te doen op de Hattasingel 17 (fam. Grobben).

Dank voor jullie steun!

Digitaal collecteren met Givt

Givt Logo tagline NL witteachtergrondHet is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas of de mobiele telefoon. Daarom bestaat er vanaf 1 december de gelegenheid om digitaal te collecteren, ook thuis. Dat doen wij samen met Givt, het bedrijf dat deze oplossing biedt.

Lees meer