kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Snappen we de bijbelwoorden? Een kind zei: Je moet niet alleen je buitenoren gebruiken maar ook je binnenoren. Dan gaat het snappen wel!

Inschrijven kerkdienst

Wegens corona richtlijnen is inschrijven voor een kerkdienst nodig om deze te kunnen bezoeken.

Inschrijven 

8 stellingen

20201025 delen in vrijheidZondag 25 oktober is in de morgendienst aandacht besteed aan de Michazondag en het thema daarvan; “Delen in Vrijheid".
In opvolging van de preek reiken we jou 8 stellingen aan om op te reageren. Doe je mee?

Reageer op de 8 stellingen

Voor informatie en tips over Duurzaamheid, zie de website van de werkgroep.

Update 9 oktober - corona maatregelen

Corona updateDit Bericht van belang is verzonden op 9 oktober.
Graag stellen we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en wat dat betekent voor onze wijkgemeente Kleopas.

Ontvangt u de kleopasnieuwsmails en Bericht van belang nog niet? meld u dan aan via deze link.

Lees meer

Inschrijven - aandacht gevraagd

kleopaslogoOm iedereen een kans te geven om in te schrijven op de beperkte hoeveelheid plaatsen in de kerk:
- kun je slechts voor één dienst tegelijk inschrijven. De dag nadat de dienst is geweest kan weer ingeschreven worden voor de volgende dienst. Van deze regel wordt afgeweken als op zaterdag blijkt dat er nog plaatsen vrij zijn. Voor betreffende dienst kan dan op zaterdag of zondag alsnog worden ingeschreven ongeacht of er al voor een andere dienst is gereserveerd
- hanteren we voor de ochtenddienst een beperking op achternaamletter. Voor de middagdienst geldt geen beperking.

Een bevestiging van de inschrijving wordt gemaild naar het opgegeven email adres, waarin ook de aanwijzingen vermeld staan hoe te annuleren zodat een ander de plek kan innemen. Als een dienst vol is, kan er ingeschreven worden op de wachtlijst. Zodra iemand zijn inschrijving annuleert, krijgt iedereen op de wachtlijst een email met de kans alsnog in te schrijven.

Kleopas Kerstnachttour 2020

20200908 Kerstnachttour 2020Kleopasgemeente organiseert een Kerstnachttour op donderdag 24 december 2020, op Kerstavond, door de wijk De Rietkampen in Ede. Gezien de ontwikkelingen rond het Coronavirus is de Kerstmusical voor 2020 geannuleerd. De Kerstnachttour wordt uitgevoerd voor en door bewoners van Ede, jong en oud, met name uit De Rietkampen. Voor een sfeervolle Kerstavond kunt u tussen 17:00 en 19:00 uur een wandeling maken langs scènes, ondersteund door een audiotour met vertellingen en muziek. De toegang is gratis.

Lees meer

Moment van Gebed

gebedseptember 2020 tot januari 2021

Vanaf september kunnen weer in gebouw Emmaus bidden. Bid jij ook mee?
Geef je van te voren op met adres bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ivm. corona maatregelen.

Lees meer

Digitaal collecteren met Givt

Givt Logo tagline NL witteachtergrondHet is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas of de mobiele telefoon. Daarom bestaat er vanaf 1 december de gelegenheid om digitaal te collecteren, ook thuis. Dat doen wij samen met Givt, het bedrijf dat deze oplossing biedt.

Lees meer