• "Niet te groot" | "Bij de tijd"

Kleopasgemeente

Protestantse Kerk Nederland
  • predikant

Maak kennis met onze

predikant

Nico van den Houten

• we komen samen in

KC Emmaüs

Laan der Verenigde Naties 92

• "Niet te groot" | "Bij de tijd"

Kleopasgemeente

Protestantse Kerk Nederland
  • predikant

Maak kennis met onze

predikant

Nico van den Houten

• we komen samen in

KC Emmaüs

Laan der Verenigde Naties 92

ONZE OPDRACHT

Geloven doe je niet alleen, dat doe je samen. Jezus zelf liet dat ons al zien. Onder meer aan de twee mannen die een eind met hem meeliepen zonder het zelf te weten (Lukas 24:13-15 en 18). Naar een van hen is onze gemeente vernoemd.
We delen het geloof dat Jezus Christus voor ons op aarde kwam en opstond uit de dood om ons te redden. En we willen in onze wijk graag laten zien wat dat in de praktijk betekent. Kom gerust eens sfeer proeven, de deur staat voor je open!
 zondag 29 mei / 09:00 - 10:00 ds. T.C. Verhoef (Nijkerk)
 zondag 29 mei / 17:00 - 18:00 ds. J.M. Molenaar
 zondag 05 juni / 09:00 - 10:00 ds. N.W. van den Houten
 zondag 05 juni / 17:00 - 18:00 ds. P.A. Verbaan

Seniorenmiddag 15 juni 2022

Op D.V. woensdag 15 juni is er weer een seniorenmiddag van 14.30 uur – 17.00 uur. We gaan dan naar de Manege zonder Drempels.

Nacht van Gebed: ‘De hoop van de vervolgde kerk’

In de avond ennacht van vrijdag 17 op 18 juni is er weer de jaarlijkse Nacht van Gebed. Door heel het land en in de wereld komen dan christenen bij elkaar om te bidden voor de vervolgde kerk.

Kleopas app - gebruik jij hem al?!

Op zondag 15 mei is de nieuwe Kleopas app geïntroduceerd. Veel Kleopasgementeleden gebruiken hem al; jij ook?!

Ede geeft warmte: samen in actie tegen 'energiearmoede'

De energieprijzen rijzen de pan uit. Daarom komen we huishoudens die dat nodig hebben te hulp.

Ontdek...

Ben jij op zoek naar een plek om Jezus te leren kennen, samen met mensen van alle leeftijden? Maak kennis met de Kleopasgemeente waarin het geloof in God centraal staat. We zijn een gemeente in beweging opdat beleven, oefenen en uiten blijft passen bij de tijd waarin we leven.