• "Niet te groot" | "Bij de tijd"

Kleopasgemeente

Protestantse Kerk Nederland
  • predikant

Maak kennis met onze

predikant

Nico van den Houten

• we komen samen in

KC Emmaüs

Laan der Verenigde Naties 92

• "Niet te groot" | "Bij de tijd"

Kleopasgemeente

Protestantse Kerk Nederland
  • predikant

Maak kennis met onze

predikant

Nico van den Houten

• we komen samen in

KC Emmaüs

Laan der Verenigde Naties 92

ONZE OPDRACHT

Geloven doe je niet alleen, dat doe je samen. Jezus zelf liet dat ons al zien. Onder meer aan de twee mannen die een eind met hem meeliepen zonder het zelf te weten (Lukas 24:13-15 en 18). Naar een van hen is onze gemeente vernoemd.
We delen het geloof dat Jezus Christus voor ons op aarde kwam en opstond uit de dood om ons te redden. En we willen in onze wijk graag laten zien wat dat in de praktijk betekent. Kom gerust eens sfeer proeven, de deur staat voor je open!

Jezus’ geboorte… wat een avontuur!

Ben je ook zo benieuwd welke geschenken de Wijzen bij zich hadden? Hoe de engel Gabriël bij Maria kwam? Zou het koud zijn bij de herders en schapen? En is KoningHerodes echt zo boos? Of…, oh nee, pas op, soldaten! Bezoek dan op 17 december de Kerstnachttour. Gewoon, in de Rietkampen!

Seniorenmiddag: zendingswerkers en stamppotten

Veel senioren uit Ede en omgeving wisten de weg naar de Bethelkerk te vinden voor de seniorenmiddag op woensdag 16 november. Goed om elkaar weer te ontmoeten!

Nieuw: zingen vóór de ochtenddienst, tot eer van God

Zingen is een fijne manier van geloven, aanbidden, lofprijzen en je voorbereiden op een dienst. Daarom willen we gedurende een aantal maanden elke tweede zondag van de maand voor de ochtenddienst zingen tot eer van God.

Foto's Vakantie Bijbel Feest

Ben jij ook geweest? Wat een leuke middag was het!

We deden Ezeltje prik. O nee, het was Vlammetje prik. En Spijkerpoepen. Pfff, hihi. O nee, het was Schappje schaapje. Springen op het luchtkussen met kleur-lava! Je mocht dan niet een kleur aanraken die iemand riep. En eigenlijk was ik een beetje misselijk na koekhappen en zelf je wafel met slagroom en hagelslag erop doen. Burrp!

En natuurlijk hebben we over de Here God gehoord en de polonaise gelopen.

Wil je weten hoe het was? Nou klik hier en dan zie je de foto's! Volgend jaar weer!

Ontdek...

Ben jij op zoek naar een plek om Jezus te leren kennen, samen met mensen van alle leeftijden? Maak kennis met de Kleopasgemeente waarin het geloof in God centraal staat. We zijn een gemeente in beweging opdat beleven, oefenen en uiten blijft passen bij de tijd waarin we leven.