kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Anoniem christen zijn... In het midden oosten kan het niet, je geloof staat in het paspoort vermeld. In het westen kan het ook niet... je geloofsovertuiging kleurt je leven.... dan is het toch ook zichtbaar?!

Seniorenmiddag - 19 juni

20190619SeniorenmiddagOp woensdag 19 juni zal de laatste seniorenmiddag van dit seizoen worden gehouden in de grote zaal van de Bethelkerk van 14.30 uur – 17.00 uur. Onze gast is de heer Louis Fraanje met de presentatie “Naar buiten in het Binnenveld”.

 

Lees meer

Nacht van Gebed 21 op 22 juni

Bidden‘DE HOOP VAN DE VERVOLGDE KERK’. Bemoedigd worden en bidden....

Wees wakker en bidt! In de nacht van 21 op 22 juni is er weer de jaarlijkse Nacht van Gebed in KC Emmaüs. Door heel het land en in de wereld komen dan christenen bij elkaar om te bidden voor de vervolgde kerk.

Lees meer

Moment van gebed

gebed

Ook in 2019 bidden we weer met elkaar voor de eredienst, de kerkenraad, zieken, specifieke activiteiten in onze wijk en andere ingebrachte gebedspunten. Op woensdag vanaf 19.00 tot 19.45. Klik op Lees meer... voor de agenda.

Lees meer

Servië voorbereidingen

20190504 servieOp dinsdag 9 april hebben we als groep een informatieavond gehad over onze reis naar Servië. Twee medewerkers van de HOE kwamen naar Ede en gaven informatie over wat we kunnen verwachten tijdens onze reis...

Lees meer

Wandelen!

walkingKleopassers,
wandel je (weer) mee op woensdagavond?

  • Rondje door de wijk van ongeveer 3 kwartier
  • elke eerste woensdag van de maand
  • verzamelen om 19.45 uur (stipt) bij Emmaus

Iedereen is welkom!! Loop je mee? En breng gerust je buurman of buurvrouw mee.

Na afloop drinken we samen een kop koffie.

Diaconale jongerenreis Servië

20190305 Serviereis01U heeft er vast al iets over gehoord of gelezen. Dinsdag 30 juli vertrekken we met een groep van 19 mensen voor een week naar Servië.

Lees meer over wat we gaan doen en hoe u kunt bijdragen om dit mogelijk te maken!

Lees meer

Stopzetting App Protestant

nhede mobiel stopPer 1 maart 2019 zal de App Protestant stoppen waar ook de Kleopasgemeente gebruik van maakt. Er zal geen vergelijkbaar alternatief aangeboden worden. Wel is het mogelijk de agenda- en nieuwsfunctie die de app vervulde te vervangen door andere apps.

Het is bijvoorbeeld mogelijk uw standaard agenda te koppelen aan de diverse agenda's van de Kleopasgemeente. Via 'Lees meer', lees je hoe dat werkt.

Lees meer