kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Nav 1 Samuël 3 In de tempel brandt de olielamp altijd! Elke dag wordt de olie bijgevuld... God is altijd aanwezig!

Follow Me / Next online!

Uitnodiging FMN 2020 voorkant150

Vanuit het catechisatieteam vinden we het belangrijk om de jongeren te ontmoeten. Vanwege de verscherpte maatregelen rondom corona is het niet mogelijk om elkaar fysiek te ontmoeten. De maatregelen houden aan tot in ieder geval 9 februari as. Om elkaar te blijven ontmoeten organiseren we Follow Me / Next de komende weken online!

Lees meer

Stuur je digitale Nieuwjaarswens!

sparkler 839831 1920 1024x683Jouw digitale nieuwjaarswens wordt getoond aan het einde van de kerkdiensten op oudjaars- en nieuwjaarsdag. Stuur een foto in met jouw wens en je naam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je mag ook deze PowerPoint template gebruiken. 

De boodschap wordt circa 6 seconden getoond, dus maak de boodschap niet te lang!
Ds. Nico van den Houten

Besluit: erediensten alleen online

coronavirus 1

Beste gemeenteleden,
Met pijn in het hart moeten we u meedelen dat -net als in maart- de diensten van de Kleopas voorlopig alleen online te volgen zijn. Omdat we weten dat er omstandigheden kunnen zijn dat het heel belangrijk is om fysiek in de kerk te zijn hebben we het bezoeken van de erediensten zolang mogelijk, op een zo veilig mogelijke wijze gefaciliteerd.

Lees meer

Moment van Gebed

gebedVan januari tot zomer 2021

Vanaf 1 januari 2021 bidden we afwisselend in KC Emmaüs en de Bethelkerk. Bid jij ook mee?
Geef je van te voren op met adres bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ivm. corona maatregelen.

Tot nader bericht bidden we gezamenlijk via Zoom.
Je kunt je aanmelden voor een digitale uitnodiging bij Naomi Smit: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer

Alpha online!

alpha onlineWe willen u en jou van harte uitnodigen voor Alpha online!

We hebben veel positieve reacties ontvangen over de online cursus en zijn blij dat wij u die ook kunnen aanbieden.

Wil je meedoen of meer informatie over de cursus stuur dan een mailtje naar Aly; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of houd de website en andere mededelingen van de kerken in de gaten voor actuele informatie en inschrijving.

Lees meer

Digitaal collecteren met Givt

Givt Logo tagline NL witteachtergrondHet is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas of de mobiele telefoon. Daarom bestaat er vanaf 1 december de gelegenheid om digitaal te collecteren, ook thuis. Dat doen wij samen met Givt, het bedrijf dat deze oplossing biedt.

Lees meer