kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Ben ik een thermometer of een thermostaat? De thermometer meet / stelt vast, maar verandert er niets aan De thermostaat meet en heeft invloed om de omgeving Welke metafoor past bij mij in mijn omgeving?

Inschrijven kerkdienst

Wegens corona richtlijnen is inschrijven voor een kerkdienst nodig om deze te kunnen bezoeken.

Inschrijven 

Hulp gevraagd

KCEmmausDe tuin van Emmaüs heeft achterstallig onderhoud. De Emmausgemeente kan op dit moment niet genoeg mensen activeren. Wij hebben aangeboden ze daarbij wat te helpen.

Zaterdagmorgen 3 oktober, van 10.30-12.00 u.
Wie helpt er even mee?

Tinus Hoogendoorn

Vakantie Bijbel Feest aanmelden

20200922VakantiebijbelfeestZaterdag 24 oktober willen we toch een vakantie bijbel feest organiseren. Door de corona maatregelen zal dit er anders uitzien maar het wordt zeker een KEI leuk feest. De middag bestaat uit zwerfkeien beschilderen en een speurtocht door de wijk met leuke opdrachten. Dit alles in gezinsverband.

Als je komt, vergeet dan niet je telefoon mee te nemen.

Inschrijven is verplicht en vol = vol!

Inschrijven

Kleopas Kerstnachttour 2020

20200908 Kerstnachttour 2020Kleopasgemeente organiseert een Kerstnachttour op donderdag 24 december 2020, op Kerstavond, door de wijk De Rietkampen in Ede. Gezien de ontwikkelingen rond het Coronavirus is de Kerstmusical voor 2020 geannuleerd. De Kerstnachttour wordt uitgevoerd voor en door bewoners van Ede, jong en oud, met name uit De Rietkampen. Voor een sfeervolle Kerstavond kunt u tussen 17:00 en 19:00 uur een wandeling maken langs scènes, ondersteund door een audiotour met vertellingen en muziek. De toegang is gratis.

Lees meer

Kom en Eet on tour

20200902 kom en eet on tourOp zaterdag 3 oktober vindt de eerste Kleopas kom en eet on tour plaats.
Helaas kon de Kom een eet maaltijd in maart niet doorgaan vanwege corona. Daarom organiseren we het nu op een iets andere manier met een andere invulling. Geen maaltijd maar meer in de vorm van een high tea.

Meer informatie en opgeven

Moment van Gebed

gebedseptember 2020 tot januari 2021

Vanaf september kunnen weer in gebouw Emmaus bidden. Bid jij ook mee?
Geef je van te voren op met adres bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ivm. corona maatregelen.

Lees meer

HGJB project Geef Hoop

Afbeelding5In februari startte het jeugdwerk met het project Geef Hoop. De kinderen en de jongeren hebben nagedacht over hoe het met de christenen in Mozambique is en hoe ze daar kerk zijn. Dat kerk zijn is vaak in armoedige omstandigheden. De jeugdgroepen hebben leuke acties bedacht om voor het project op te halen. 

Lees meer

Coronahulplijn Kleopasgemeente

telefoonMocht u onze hulp nodig hebben op één-op-één andere manier of u weet iemand waar hulp nodig is,schroom niet, zoek contact! Waar mogelijk zullen we u proberen te helpen.
Ook mogen gemeenteleden hun hulp aanbieden.

Hulp vragen of aanbieden

Digitaal collecteren met Givt

Givt Logo tagline NL witteachtergrondHet is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas of de mobiele telefoon. Daarom bestaat er vanaf 1 december de gelegenheid om digitaal te collecteren, ook thuis. Dat doen wij samen met Givt, het bedrijf dat deze oplossing biedt.

Lees meer