Skip to main content
 • "Niet te groot" | "Bij de tijd"

  Kleopasgemeente

  Protestantse Kerk Nederland
 • predikant

  Maak kennis met onze

  predikant

  Nico van den Houten

 • we komen samen in

  KC Emmaüs

  Laan der Verenigde Naties 92

 • "Niet te groot" | "Bij de tijd"

  Kleopasgemeente

  Protestantse Kerk Nederland
 • predikant

  Maak kennis met onze

  predikant

  Nico van den Houten

 • we komen samen in

  KC Emmaüs

  Laan der Verenigde Naties 92

ONZE OPDRACHT

Geloven doe je niet alleen, dat doe je samen. Jezus zelf liet dat ons al zien. Onder meer aan de twee mannen die een eind met hem meeliepen zonder het zelf te weten (Lukas 24:13-15 en 18). Naar een van hen is onze gemeente vernoemd.
We delen het geloof dat Jezus Christus voor ons op aarde kwam en opstond uit de dood om ons te redden. En we willen in onze wijk graag laten zien wat dat in de praktijk betekent. Kom gerust eens sfeer proeven, de deur staat voor je open!

Kerkdiensten binnenkort

 zondag 26 mei / 09:00 - 10:00 ds. D. Hoolwerf
 zondag 26 mei / 17:00 - 18:00 dhr. L.T. Hagendijk (Zoetermeer)

Nacht van gebed vrijdagavond en -nacht van 31 mei

BIdt voor de vervolgde christenen in de wereld tijdens de nacht van gebed. Nu ook voor kinderen. Kom jij ook naar Kerkelijk Centrum Emmaüs?

Mijn Kleopas - de web versie van de Kleopas app op je laptop of PC

Vanaf 15 januari is het zover, dan kun je met je laptop of PC de web versie van de Kleopas app gebruiken! Geen mobiel of tablet meer nodig dus. Ook jij kan dan meedoen als je Kleopasgemeente lid bent of binnenkort wordt.

Wat een Kerstfeest met gospelkoor Spring!

Het Kerstfeest dat de Kleopasgemeente samen met gospelkoor Spring zaterdagmiddag met alle gasten vierde, was weer prachtig! Kleine koppies in de zaal die...

Moment van Gebed 2023/2024

Hoe belangrijk is gebed voor jou in het kerkelijk seizoen 2023-2024? Verlang je ernaar om samen met en voor de gemeente te bidden? We zien er naar uit om ook met jou onze gebeden op te laten stijgen naar onze Hemelse Vader.


Ontdek...

Ben jij op zoek naar een plek om Jezus te leren kennen, samen met mensen van alle leeftijden? Maak kennis met de Kleopasgemeente waarin het geloof in God centraal staat. We zijn een gemeente in beweging opdat beleven, oefenen en uiten blijft passen bij de tijd waarin we leven.