kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Elisabeth en Maria ontmoeten elkaar (Lucas1). Johannes springt op in de moederschoot ... Beseffen wat Jezus is en voor ons wil doen... geeft vreugde .... zet ons in beweging.

Oliebollen-actie voor Dieke

20190812 oliebollenactieDe thuisfront commissie van Dieke zal op oudejaarsdag oliebollen en appelbeignets verkopen ten behoeve van het werk van Dieke in Noord-Afrika. De oliebollen kunnen besteld worden via het bestelformulier van de Ark. (Op het bestel formulier zijn ook eieren te koop. De opbrengst daarvan is bestemd voor de uitbouw van de Ark).

De oliebollen kunnen op oudejaarsdag 2019: dinsdag 31 december, van 11.00 uur tot 14.00 uur worden opgehaald in de Ark, Heyendaal 10 6715 JM Ede. Contant betalen!

Voor meer informatie kunt terecht bij de thuisfrontcommissie van Dieke: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Van harte aanbevolen!

Bestelformulier en prijzen

Terugblik seniorenmiddag 20 november

H Hegeman nov 19Woensdagmiddag 20 november jl. was er weer een seniorenmiddag. Veel senioren uit Ede en omgeving wisten de weg naar de Bethelkerk te vinden, zodat de zaal zich vulde met veel vertrouwde en ook nieuwe gezichten. Goed om elkaar te ontmoeten!

Lees meer

Gezocht: Kokers.

alpha 2016Vanaf 13 januari 2020 gaat er vanuit o.a. de Kleopas gemeente, weer een Alpha cursus van start. Een belangrijk onderdeel van de cursus is het samen eten. De Alpha kan niet zonder vrijwilligers! Wij zijn daarom op zoek naar mensen die voor ons willen koken (maandagavond). Voor ongeveer 4-6 personen, meer mag natuurlijk ook. Wilt u meehelpen of meer informatie? Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We willen u ook vragen of u de cursus wilt meenemen in uw gebed? Dat er mensen mogen komen en dat we Hem beter mogen leren kennen.
Namens het Alpha team, Dick van Stuivenberg en Karin Verdonk

Kerstmusical

Kerstmusical2019 Titel beamer 1400x1400px 01Zaterdag 21 december a.s. is om 16.30 uur en om 19.00 uur in KC Emmaüs een uitvoering van de kerstmusical “Een Teken van Leven”.

Lees meer

Digitaal collecteren met Givt

Givt Logo tagline NL witteachtergrondHet is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas of de mobiele telefoon. Daarom bestaat er vanaf 1 december de gelegenheid om digitaal te collecteren. Dat doen wij samen met Givt, het bedrijf dat deze oplossing biedt.

Lees meer