kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Qoute dienst zo morgen: Je kunt niet dieper vallen dan in de handen van God

Symboliek in de veertigdagentijd

VT2 LogoAfgelopen woensdag 26 februari 2020 was de zogenaamde Aswoensdag waarop traditiegetrouw de veertigdagentijd (zondagen niet meegerekend) begint die loopt tot en met Stille Zaterdag (11 april 2020). 

Lees meer

Terugblik Jaarthemamiddag 2020

VT1 Logo“Er is veel meer tussen hemel en aarde dan wat wij vaak denken!” was de heldere boodschap van dr. Gerrit Vreugdenhil uit Gouda tijdens de Jaarthemamiddag van zaterdag 8 februari met ruim 60 volwassenen en 23 kinderen en tieners. 

Lees meer

Diaconaal project 2020

Diaconaal 2Dit jaar gaan de kinderen en de jongeren op de verschillende clubs geld inzamelen voor het project Chiyembekezo in Mozambique. Chiyembekezo betekent hoop! En dat is ook het doel van de organisatie: hoop brengen aan mensen die door ziekte, armoede of andere zaken weinig hoop meer hebben.

Lees meer

Landelijke Opschoondag

20190324 schoonmaakactieOnze Kleopas-gemeente gaat dit jaar weer meedoen aan de landelijke “Opschoondag”, op zaterdagmorgen 21 maart, van 08.30 -12.00 uur. We gaan zwerfvuil in onze wijk opruimen, geven zo, als wijkgemeente, een positief signaal aan de wijkbewoners en dragen zorg voor het milieu, ook in onze wijk.

Meld je aan bij Ephraima of Tinus. (werkgroep Duurzaamheid Hervormd Ede).
Voor informatie, Google op Duurzaamheid Hervormd Ede en/of klik hier

Terugblik seniorenmiddag 20 november

H Hegeman nov 19Woensdagmiddag 20 november jl. was er weer een seniorenmiddag. Veel senioren uit Ede en omgeving wisten de weg naar de Bethelkerk te vinden, zodat de zaal zich vulde met veel vertrouwde en ook nieuwe gezichten. Goed om elkaar te ontmoeten!

Lees meer