kleopaslogo

Kleopasgemeente Nieuws

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Paulus - ook gewoon mens... Hij hoort dat "zijn" gemeente in Korinthe opgeeft over de nieuwe sprekers. Reactie over zijn geestelijk ervaringen!, maar ook erkennen dat hij zwakheden heeft. En juist in Paulus' zwakheden kan Jezus schitteren!

Inschrijven kerkdienst

Wegens corona richtlijnen is inschrijven voor een kerkdienst nodig om deze te kunnen bezoeken.

Inschrijven 

Dankbaar voor Alpha online

alpha onlineHelaas is Alpha- online alweer afgelopen voor dit jaar. In januari mochten we beginnen om deze jaarlijkse cursus online te starten. We waren heel benieuwd hoe de kennismaking en gesprekken zouden verlopen omdat het via Zoom toch heel anders is als fysiek bij elkaar komen. Maar het was goed en een mooie cursus waar we allemaal dankbaar voor zijn.

We willen jullie, ...

Lees meer

Geef uw EDE DOET cheques

20210322 Ede DoetVanaf 22 maart a.s. vallen de EDE DOET cheques weer door de brievenbus. De waarde van deze cheques willen we graag gebruiken voor de kosten van het Vakantie Bijbel Feest in de herfstvakantie op DV zaterdag 23 oktober 2021 en de Kleopas Kerstnachttour op vrijdagavond 24 december 2021 (door de Rietkampen).

Over deze activiteiten ontvangt u later dit jaar uiteraard veel meer informatie, maar het zou heel mooi zijn als we de EDE DOET cheques hier alvast voor kunnen bestemmen.

Dit kan door de code op uw cheque per e-mail door te geven naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de cheque in de brievenbus te doen op de Hattasingel 17 (fam. Grobben) of Nwe Maanderbuurtweg 4 (fam. Oornick).

Dank voor jullie steun!

PaasChallenge voor jou!

20210320 PaasChallengeBeste jongelui van onze gemeente,
Ja, iedereen met een smartphone die zich jong voelt!
Van 29 maart tot en met 2e Paasdag 5 april, is het mogelijk om deel te nemen aan de PaasChallenge. Deze wordt georganiseerd door de PKN, en we hebben deze ook uitgezet in onze wijk. De doelgroep is 10-18 jaar, maar de PaasChallenge is zeker ook geschikt voor volwassenen.
Dit spel neemt je mee door de...

Lees meer

Kerkdienst in tijd van lock-down – iets meer ruimte

coronavirus 1

Zoals bekend volgen we steeds het advies vanuit de PKN, Protestantse Kerk Nederland met betrekking tot de kerkelijke activiteiten. En dat is advies is deze week aangepast, waardoor we vanaf zondag 28 februari 2021 weer met 30 mensen de diensten kunnen bijwonen. Inschrijving staat open en is verplicht. Vanaf 7 maart hanteren we weer een inschrijfsysteem op alfabet voor de ochtenddiensten. Dan is er ook weer oppas (inschrijven wel nodig) en kindernevendienst (inschrijven niet nodig). 

Lees meer

Moment van Gebed

gebedVan januari tot zomer 2021

Vanaf 1 januari 2021 bidden we afwisselend in KC Emmaüs en de Bethelkerk. Bid jij ook mee?
Geef je van te voren op met adres bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ivm. corona maatregelen.

Tot nader bericht bidden we gezamenlijk via Zoom.
Je kunt je aanmelden voor een digitale uitnodiging bij Naomi Smit: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer

Digitaal collecteren met Givt

Givt Logo tagline NL witteachtergrondHet is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas of de mobiele telefoon. Daarom bestaat er vanaf 1 december de gelegenheid om digitaal te collecteren, ook thuis. Dat doen wij samen met Givt, het bedrijf dat deze oplossing biedt.

Lees meer