• "Niet te groot" | "Bij de tijd"

Kleopasgemeente

Protestantse Kerk Nederland
  • predikant

Maak kennis met onze

predikant

Nico van den Houten

• we komen samen in

KC Emmaüs

Laan der Verenigde Naties 92

• "Niet te groot" | "Bij de tijd"

Kleopasgemeente

Protestantse Kerk Nederland
  • predikant

Maak kennis met onze

predikant

Nico van den Houten

• we komen samen in

KC Emmaüs

Laan der Verenigde Naties 92

ONZE OPDRACHT

Geloven doe je niet alleen, dat doe je samen. Jezus zelf liet dat ons al zien. Onder meer aan de twee mannen die een eind met hem meeliepen zonder het zelf te weten (Lukas 24:13-15 en 18). Naar een van hen is onze gemeente vernoemd.
We delen het geloof dat Jezus Christus voor ons op aarde kwam en opstond uit de dood om ons te redden. En we willen in onze wijk graag laten zien wat dat in de praktijk betekent. Kom gerust eens sfeer proeven, de deur staat voor je open!
 zondag 05 dec / 08:45 - 09:45 ds. N.W. van den Houten (Voorb. H.A.)
 zondag 05 dec / 17:00 - 18:00 ds. N.W. van den Houten

Schrijf je in voor de Kerstnachttour!

Op zaterdag 18 december 2021 van 17:00 tot 19:00 uur organiseert de Hervormde Kleopasgemeente een muzikale rondgang “Kleopas Kerstnachttour” in de wijk De Rietkampen.

Het kerstverhaal verteld in beeld en geluid tijdens een wandeling door de Rietkampen.
Voor kinderen én volwassenen. Nodig je vrienden en buren uit!

De Preek van zondagochtend 14 november

We hadden deze morgen te maken met een probleem bij het uitzenden van de kerkdienst. Hierdoor was het niet mogelijk de kerkdienst vanuit huis te volgen.

Coronamaatregelen: dit doet Kleopas

Onze regering heeft in de persconferentie van dinsdag 2 november de versoepelingen deels teruggedraaid. De Kleopasgemeente volgt het advies van de PKN over het inrichten van de dienst.

Beste lezer

Wil jij weten wat voor gemeente de Kleopasgemeente is of overweeg je je aan te sluiten? Of wil je weten wat er speelt of heb je een (hulp)vraag? Mooi, dan is deze geheel vernieuwde website precies wat je zoekt. Op deze site is het veld Zoeken, vlak onder het menu, je beste vriend. Zoek je een kring, begin te typen in het Zoeken veld en je hebt de informatie zo gevonden.

Ontdek...

Ben jij op zoek naar een plek om Jezus te leren kennen, samen met mensen van alle leeftijden? Maak kennis met de Kleopasgemeente waarin het geloof in God centraal staat. We zijn een gemeente in beweging opdat beleven, oefenen en uiten blijft passen bij de tijd waarin we leven.