Welkom op de Jeugdwerk-Website!

Hoi! Welkom op de site van het Jeugdwerk van de Oude Kerk- en Sionkerkgemeente in Ede. Hier vind je informatie over alle kinder- en jeugdclubs en andere activiteiten.

• Kijk onder Clubs voor een overzicht van alle onze clubs.
  • Onder Activiteiten vind je een agenda waar alle clubavonden en andere activiteiten in terug te vinden zijn.
  • Bij Organisatie zie je wie er verantwoordelijk is voor het jeugdwerk in onze wijkgemeenten en wie de website bijhoudt.
  • En onder Fotoalbum vind je foto's van onze activiteiten.
  • Als je verder naar beneden scrollt, vind je actueel nieuws.

Kijk gerust eens rond op de site! Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via deze link!

Aanmelden startdag 2019 (Kinderen 4-12 jaar)

Op zaterdag 21 september zal er de jaarlijkse startdag zijn. Voor de kinderen die in de groepen 1 t/m 8 zitten hebben we een programma opgesteld.

Jullie worden om 13.00 uur verwacht in de Van der Knaaphal in Ede (Burgemeester Cees van der Knaapweg 10). Daar hebben we een programma met veel verschillende workshops, beachvolleybal, turnen, creatieve workshop en nog veel meer. Rond 17.00 uur mag je weer opgehaald worden.

We willen jullie vragen om je vóór 19 september aan te melden. Bij het invullen van onderstaand aanmeldformulier mag je 5 workshopskeuzes opgeven. Geef je snel op want vol = vol.

Tot de 21e!

Bij vragen mag er gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of appen naar 06 211 61 047 (Jacorine Drost)

Openingsavond catechisanten en jeugdwerkleiding - Thema: ‘Hoe kunnen wij leven als christenen in deze wereld?’

Zoals gewoonlijk willen we met elkaar het winterseizoen openen.

Christen zijn.. tja, ik wil het wel.. maar hoe? Hoeveel en wat mag het jou kosten? Ik wil met m’n vrienden op stap... kan ik daar waar ik heen wil ook zijn als christen? Of knijp ik maar even een oogje dicht....
Herken je deze vragen? Of misschien heb jij er nog meer..
Maandagavond 23 september wil Laurens Snoek samen met ons hierover nadenken.

Thema: ‘Hoe kunnen wij leven als christenen in deze wereld?

Catechisanten, hun ouder(s)/verzorger(s), jeugdwerkleiding en andere belangstellenden zijn vanaf 19.15 uur van harte welkom in Rehoboth.
De opening begint om 19.30 uur en om 20.45 uur is de avond voor de catechisanten afgelopen. Dan kun je gerust nog even wat drinken en napraten.

De jeugdwerkers praten met Laurens Snoek van 21.00-22.00 uur nog door over dit onderwerp.

Tot de 23e!

Hartelijke groeten vanuit het JWO