Welkom op de Jeugdwerk-Website!

Hoi! Welkom op de site van het Jeugdwerk van de Oude Kerk- en Sionkerkgemeente in Ede. Hier vind je informatie over alle kinder- en jeugdclubs en andere activiteiten.

• Kijk onder Clubs voor een overzicht van alle onze clubs.
  • Onder Activiteiten vind je een agenda waar alle clubavonden en andere activiteiten in terug te vinden zijn.
  • Bij Organisatie zie je wie er verantwoordelijk is voor het jeugdwerk in onze wijkgemeenten en wie de website bijhoudt.
  • En onder Fotoalbum vind je foto's van onze activiteiten.
  • Als je verder naar beneden scrollt, vind je actueel nieuws.

Kijk gerust eens rond op de site! Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via deze link!

Startdag 2020, Goed om te horen

Z A T E R D A G  1 9  S E P T E M B E R  Startdag 2020

Het was even spannend of het wel door kon gaan, maar wij zijn heel blij dat we jou kunnen uitnodigen voor de startdag van 2020. Er staan weer leuke en gezellige activiteiten op het programma en voor de 12+ natuurlijk een heerlijke BBQ!
Je kunt je aanmelden via:

Opgeven kan tot en met woensdag 16 september 2020.

4-12 jaar

Datum: Zaterdag 19 september 2020
Locatie: Sionkerk, Proosdijerveldweg 70, Ede
Tijd: 13:00-17:00 (incl. een lekkere maaltijd)
Neem gerust vriendjes/vriendinnetjes mee, meld die dan ook aan via het formulier!

Datum: zaterdag 19 september 2020
Locatie: Sionkerk, Proosdijerveldweg 70, Ede
Tijd: De BBQ begint om 19:30 uur.
Om 21:30 uur zal er ook een korte meditatie zijn. Normaal nodigen we hier alle gemeenteleden bij uit, maar i.v.m. de RIVM maatregelen is dat dit jaar helaas niet mogelijk. De avond zal rond 22:30 uur afgelopen zijn.

Contact?
T: Jacorine Drost (06-21161047)
Neem gerust vrienden mee!

Z O N D A G  2 0 S E P T E M B E R  Startzondag 2020

Sionkerk 09:30 || Oude Kerk 10:00
In de dienst zal er aandacht gegeven worden aan het jaarthema. Na de dienst vindt er normaal gesproken een koffiemoment plaats. We hopen het verslag
van de startdag te delen via een YouTube link in de wekelijkse nieuwsbrief van de Oude Kerk en de Sionkerk.

M A A N D A G  2 1 S E P T E M B E R 2 0 2 0

Opening Catechisatie 2020-2021
Sionkerk

Inloop vanaf 19:15 uur en we starten om 19.30 uur.

Ouders en andere belangstellende kunnen via de kerkradio of internet meeluisteren. Dit in verband met het aantal personen in de kerk.
Het catechisatieseizoen wordt geopend door dominee de Wit. Björn van Veelen hoopt een thema te bespreken. Zie kerkbode voor aanvullende informatie. D.v. tot 21 september!