Welkom op de Jeugdwerk-Website!

Hoi! Welkom op de site van het Jeugdwerk van de Oude Kerk- en Sionkerkgemeente in Ede. Hier vind je informatie over alle kinder- en jeugdclubs en andere activiteiten.

• Kijk onder Clubs voor een overzicht van alle onze clubs.
  • Onder Activiteiten vind je een agenda waar alle clubavonden en andere activiteiten in terug te vinden zijn.
  • Bij Organisatie zie je wie er verantwoordelijk is voor het jeugdwerk in onze wijkgemeenten en wie de website bijhoudt.
  • En onder Fotoalbum vind je foto's van onze activiteiten.
  • Als je verder naar beneden scrollt, vind je actueel nieuws.

Kijk gerust eens rond op de site! Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via deze link!

Afsluiting jeugdwerkleiding 2020

Beste jeugdwerkleiding van het winterwerkseizoen 2019-2020,
Iedereen die (een deel van) dit jaar leidinggevende is (geweest) van een club, de Paassingin, de zondagsschool, de kindersingin, JBT of mentorcatechese,

Op 29 mei zijn jullie welkom voor een maaltijd in de Sionkerk. Zie de uitnodiging in de bijlage.

Heel fijn als jullie even laten weten of jullie wel of niet van plan zijn om te komen. Als er dit nieuwe jaar nieuwe leidinggevenden bijkomen, zijn zij ook welkom op deze avond. Wij hopen dan ook persoonlijk een uitnodiging te sturen. Als wij toch iets/iemand over het hoofd zien, schroom niet om het even te melden. Dank alvast!

Hartelijke groeten,

Bart Kool