sionkerk logoSIONkerkgemeente

Welkom bij de Sionkerk te Ede!

Bewust of min of meer toevallig bent u/jij terecht gekomen op de website van de wijkgemeente Sionkerk van de Hervormde Gemeente te Ede. Het is fijn om u/jou via de website de weg te mogen wijzen naar de verschillende informatiepagina's en de diverse activiteiten die er binnen de kerk zijn voor alle leeftijden. Hopelijk krijgt u/jij zo een goed beeld van wie onze wijkgemeente is.

Lees meer...

Mededelingen

Kerkdiensten 24 september

Er zijn zondag twee diensten in de Sionkerk. Om 9:30 preekt ds. de Wit vanuit een Bijbelgedeelte uit Exodus 25 en 1 Kor 1. In deze dienst zal ook het Heilig Avondmaal worden gevierd. In de middagdienst preekt ds. de Wit vanuit een Bijbelgedeelte uit Exodus 30 en 2 Kor 2. De diensten zijn ook online mee te vieren via Kerkdienstgemist. Van harte welkom!

Oppas voor kinderen tijdens de kerkdienst

Tijdens beide diensten is er oppas voor jonge kinderen. 


Collecten en Ondersteuning Zendingswerkers

Wilt u digitaal een bijdrage geven voor het gemeentewerk of de collectiedoelen, dan kan dat ook online. U kunt uw bijdrage overmaken op de bankrekening van de Diaconie NL09 RABO 0373 7369 16 en van het College van Kerkrentmeesters NL03 RABO 0373 7185 94 onder vermelding van collecte kerkdienst. Hierbij ook een directe link naar de collecte voor de diaconie en de de kerkrentmeesters.

De opbrengst van de zendingsbussen in het 2e kwartaal is bestemd voor de GZB, voor een project in Malawi, en wel een Bijbelstudieprogramma in de Ellomwe taal.

Lees meer...

Alpha-cursus

DV januari 2023 starten wij weer een Alpha-cursus in onze gemeente. Voor wie is deze Alpha-cursus? Voor iedereen die zijn of haar kennis over het christelijk geloof wil opfrissen of er gewoon meer over wil weten. Het maakt daarbij niet uit of je (bijna) nooit in de kerk komt of dat je geen kerkdienst mist. Bij de Alpha-cursus is iedereen welkom, van jongeren tot en met ouderen!

Wekelijks, op de woensdagavonden, komen we als groep bij elkaar en beginnen we met een warme maaltijd. Na het eten wordt een inleiding gehouden over het thema van die avond en praten we hierover in kleine groepjes verder. Zo maak je in twaalf weken tijd kennis met het christelijk geloof.

De eerste cursusavond is op woensdag 25 januari 2023 en begint om 19.00 uur in de Noorderkerk, Amsterdamseweg 9-13, Ede. 

Interesse? Heb je nog vragen en/of wil je je aanmelden? Mail ons! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.