sionkerk logoSIONkerkgemeente

Welkom bij de Sionkerk te Ede!

Bewust of min of meer toevallig bent u/jij terecht gekomen op de website van de wijkgemeente Sionkerk van de Hervormde Gemeente te Ede. Het is fijn om u/jou via de website de weg te mogen wijzen naar de verschillende informatiepagina's en de diverse activiteiten die er binnen de kerk zijn voor alle leeftijden. Hopelijk krijgt u/jij zo een goed beeld van wie onze wijkgemeente is.

Lees meer...

Kerkbodeberichten 15 maart

Beroepingswerk, VakantieBijbelFeest, afkondigingen

Lees meer...

Ds. H.J.T. Lubbers heeft bedankt voor beroep Sionkerk

15-2-2019 - Ds. H.J.T. Lubbers heeft ons meegedeeld dat hij het beroep naar de hervormde gemeente van Woudenberg heeft aangenomen, hetgeen inhoudt dat hij bedankt voor het beroep dat de Sionkerk op hem heeft uitgebracht.

Jubileumboek 50 jaar Sionkerk digitaal

Nog steeds bereikt ons af en toe de vraag of het jubileumboek - dat uitgebracht werd toen de Sionkerk 50 jaar bestond - nog verkrijgbaar is. Helaas is het boekje niet meer verkrijgbaar. Maar goed nieuws! Want het boekje is hier volledig online te lezen:

Lees meer

Bijbelkamp 2019 volgeboekt

Schrijf je in voor het Bijbelkamp 2019. Op 30 mei, 31 mei en 1 juni zal het Bijbelkamp weer worden gehouden in recreatieoord De Panoven in Zevenaar.

Update 31-1-2019: het Bijbelkamp is inmiddels volgeboekt!