sionkerk logoSIONkerkgemeente

Vrouwenkringen

Op zoek naar een vrouwenkring of vereniging? Lees dan vooral even verder. Vanuit de wijken Oude kerk en Sionkerk, zijn er drie kringen voor vrouwen. Ook vrouwen uit andere wijkgemeenten zijn van harte welkom. Op deze kringen worden de Bijbelstudies uit het Bijbelstudienummer 'Vrouw tot Vrouw' gehouden.

De kringen zijn aangesloten bij de Landelijke Hervormde Vrouwenbond.  Wil je weten wat zij zoal organiseren, dan is het de moeite waard om een kijkje te nemen op hun site: www.vrouwtotvrouw.nl. Voor meer informatie per kring: zie hieronder.

Bent u op zoek naar een Bijbel- of studiekring, kijk dan op de pagina Bijbelkringen.

 

Jonge Vrouwenkring Hanna

Wij zijn de jonge vrouwenkring van de Oude Kerk en Sionkerk. We komen een keer in de maand op woensdagochtend bij elkaar in de Sionkerk. Deze ochtenden beginnen om 9:15 uur
en duren tot ongeveer 11:00 uur. Er is tijd voor ontmoeting en gesprek. Samen denken we na over de Bijbelstudies die staan in het Bijbelstudienummer 'Vrouw tot Vrouw'. Aan de hand
van deze Bijbelstudies staan we ook stil bij geloofs- en opvoedingsvragen. Samen gaan we op zoek naar Bijbelse antwoorden. Voor de kleine kinderen is er oppas.
Spreekt dit je aan? Kom dan gerust een keer kijken! Nog vragen?

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Esther Methorst, Carla van Lagen, en Dinanda van Appeldoorn

Vrouwenvereniging Tryféna

Vrouwenvereniging Tryféna is een vrouwenvereniging, die 1x in de 2 weken op donderdagavond samenkomt in de Sionkerk. Er wordt begonnen met een Bijbelstudie uit het
Bijbelstudienummer 'Vrouw tot Vrouw' en na de pauze heeft de avond elke keer een andere invulling. Dit kan zijn een creatieve avond, een verhaal voorlezen, een spreker e.d.
De avonden beginnen om 19.45 uur en worden om 21.30 uur afgesloten. De kring wordt geleid door Wilma van Kessel en Klazien van de Weerd. Aankondigingen van de avonden
vindt u in de Kerkbode. Nieuwe leden zijn van harte welkom! Kom gerust eens een avond bij ons langs. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met:

Klazien van de Weerd- van de Hee, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met
Wilma van Kessel – van Beek, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrouwenvereniging Lydia

Vrouwenvereniging Lydia is een vereniging voor vrouwen van alle leeftijden. Het doel van onze vereniging is het samen bestuderen van de Bijbel. Wij doen dit aan de hand van de Bijbelstudies uit het Bijbelstudienummer 'Vrouw tot Vrouw'. Wij komen één keer in de veertien dagen op maandagavond bij elkaar in de Sionkerk. De avonden beginnen om 19.45 uur en eindigen rond 22.00 uur. De aankondigen van de avonden vindt u in de kerkbode, onder het kopje 'Rondom de Oude Kerk en Sionkerk'. Kom gerust eens een avond meemaken. Hartelijk welkom! Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Margreet de Jong (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Marrie Wolswinkel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)