Skip to main content

logo groot

Vrouwenkringen

Op zoek naar een vrouwenkring of vereniging? Lees dan vooral even verder. Vanuit de wijken Oude kerk en Sionkerk, zijn er drie kringen voor vrouwen. Ook vrouwen uit andere wijkgemeenten zijn van harte welkom. Op deze kringen worden de Bijbelstudies uit het Bijbelstudienummer 'Vrouw tot Vrouw' gehouden. 

De kringen zijn aangesloten bij de Hervormde Vrouwenbond Vrouw tot Vrouw. Wil je weten wat zij zoal organiseren, dan is het de moeite waard om een kijkje te nemen op hun site: www.vrouwtotvrouw.nl

 

Jonge Vrouwenkring Hanna

Wij zijn de jonge vrouwenkring van de Oude Kerk en Sionkerk. We komen de laatste woensdag van de maand bij elkaar in de Sionkerk. De ochtenden beginnen om 9:15 uur en duren tot ongeveer 11:00 uur. Er is tijd voor ontmoeting en gesprek. Samen denken we na over de Bijbelstudies die staan in het Bijbelstudienummer 'Vrouw tot Vrouw'. Aan de hand van deze Bijbelstudies staan we ook stil bij geloofs- en opvoedingsvragen. Samen gaan we op zoek naar Bijbelse antwoorden. Voor de kleine kinderen is er oppas.
Spreekt dit je aan? Kom dan gerust een keer kijken! Nog vragen? 

Neem contact met een van ons op!  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Esther Methorst  
Carla van Lagen 
Dinanda van Appeldoorn 

 

Vrouwenvereniging Tryféna

Vrouwenvereniging Tryféna is een vrouwenvereniging, die 1x in de 2 weken op donderdagavond samenkomt in de Sionkerk. Er wordt begonnen met een Bijbelstudie uit het Bijbelstudienummer 'Vrouw tot Vrouw' en na de pauze heeft de avond elke keer een andere invulling. Dit kan zijn een creatieve avond, een verhaal voorlezen, een spreker e.d.                                                    

De avonden beginnen om 19.45 uur en worden om 21.30 uur afgesloten. De kring wordt geleid door Wilma van Kessel en Klazien van de Weerd. Aankondigingen van de avonden vindt u in de Kerkbode. Nieuwe leden zijn van harte welkom! Kom gerust eens een avond bij ons langs.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met:
Klazien van de Weerd - van de Hee
Wilma van Kessel - van Beek

 

Vrouwenkring Lydia

Vrouwenkring Lydia is een Bijbelstudiekring voor vrouwen van alle leeftijden. Wij gebruiken de Bijbelstudies van 'Vrouw tot Vrouw'. Wij komen één keer in de veertien dagen op maandagavond bij elkaar in de Sionkerk. De avonden beginnen om 19.45 uur en eindigen rond 22.00 uur. De aankondigen van de avonden vindt  u in de kerkbode, onder het kopje  'Rondom de Oude Kerk en Sionkerk'. Kom gerust eens een avond meemaken. Hartelijk welkom! 

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met: 
Margreet de Jong Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marrie Wolswinkel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dameshandwerkkring Om de Oude Kerk
Verschillende dames vinden het fijn om met hun handen bezig te zijn voor de kerk. Deze kring komt één keer in de veertien dagen op donderdagmiddag bijeen in Rehoboth, van 14.30 tot 16.30 uur. De eerste bijeenkomst wordt in de kerkbode aangekondigd. Nieuwe dames zijn hartelijk welkom!

Contactpersoon: Mevr. Smit, 0318-636449