oudekerkgemeente

welkom2

Gemeenteleven Oude Kerkgemeente

We zijn dankbaar dat er middelen zijn waardoor wij ook nu het gemeenteleven gestalte kunnen geven. Zondags zijn we in verkondiging, gebed en zang toch met elkaar verbonden.

Liturgie kerkdiensten zondag 5 juli

Klik op 'Lees meer' om de liturgie te bekijken voor de kerkdiensten op zondag 5 juli. Zo weet u welke psalmen we zingen en welke Bijbelteksten gelezen worden. Voor de kinderen is er weer een kerkboekje beschikbaar.

Lees meer

Kerkdiensten na 1 juli

We zijn blij en dankbaar dat we vanaf 1 juli weer in de Oude Kerk samen kunnen komen. Helaas kunnen we niet met alle gemeenteleden tegelijk in een kerkdienst samenzijn. Wanneer u/jij vanaf 1 juli de kerkdiensten wilt bezoeken, kunt u zich opgeven via een aanmeldingsformulier.

Lees meer

Renovatie orgel Oude Kerk

Het orgel van de Oude Kerk moet een ingrijpende renovatie ondergaan. De werkzaamheden zijn inmiddels gepland en zullen begin september aanvangen en duren tot eind december 2020.

Lees meer

Save the date: Mannen-wandel event 2020

Afgelopen jaar hebben we voor het eerst dit wandel-event georganiseerd. We mogen terugkijken op twee geslaagde dagen! Daarom organiseren we het ook dit jaar weer, onder voorbehoud van de RIVM richtlijnen en mogelijkheden beschikbare locatie.

Lees meer