Hervormde gemeente Ede

Kerkbalans

Kerkbalans daar geef je voor!

Kerkbalans 2018Inluiden Kerkbalans

De actie kerkbalans is maandag van start gegaan  Met een aantal kerkgenootschappen in Ede hebben we een gezamenlijk inluidmoment gehouden in de Oude Kerk aan de Grotestraat. Onder het genot van koffie heeft onze burgemeester een korte toespraak gehouden. 

In de week van 22 januari ontvangt u de AKB-brieven.

In de week daarop, vanaf 29 januari halen we deze weer op.
Kunnen we weer op uw bijdrage rekenen?

 Commissie geldwerving van het College van kerkrentmeesters.

Echtpaar 2 enveloppen

Uitleg waarom beide leden van een echtpaar elk afzonderlijk een brief krijgen met het verzoek om mee toe doen aan de Aktie Kerkbalans.

Dit jaar word de Actie Kerkbalans voor de tweeënveertigste keer gehouden. In onze Hervormde gemeente doen beide echtgenoten elk afzonderlijk mee aan het verjaardagfonds, aan de solidariteitskas en aan de collectes in de kerkdienst en tegenwoordig ook de Actie Kerkbalans. Aangezien er bij College van Kerkrentmeesters elk jaar vragen over binnenkomen lichten wij toe waarom er is gekozen om ieder lid van een echtpaar apart aan te schrijven.

Lees meer

Betaalmethode

In de week van 22 t/m 27 januari 2018 worden de toezeggingsformulieren voor AKB-2018 weer verspreid. Net als voorgaande jaren kunt u kiezen uit vier betaalmethoden, aangezien er op het toezeggingsformulier maar beperkt ruimte beschikbaar is volgt hieronder een korte toelichting op deze betaalmethoden.

Lees meer