Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Start nieuw seizoen literaire kring Bethelkerk

boekenVoor iedereen die van lezen houdt: tijdens vier dinsdagavonden duiken we als kring telkens in een andere literaire roman, dus in een boek dat meer lagen heeft en waarin de beeldspraak belangrijk is. In literatuur wordt vaak een levensprobleem in zijn hele levenssamenhang voelbaar gemaakt: het beleven helpt het doordenken. De avonden worden gehouden in de Bethelkerk, maar zijn open voor iedereen.

We komen bij elkaar op:

• 9 oktober 2018
  • 27 november 2018
  • 12 februari 2019
  • 2 april 2019

Wees welkom, voor een keertje of vaker.

Klik hier voor meer informatie en de uitgekozen boeken

Vakantie Bijbel Feest

logo kleur VBF18Hebben jullie ook zin in een feest aan het eind van de zomervakantie? Dat kan, kom dan naar het Vakantie Bijbel Feest! We gaan samen heel veel leuke dingen doen... zingen, luisteren naar mooie Bijbelverhalen, knutselen, lachen en nog veel meer. Het wordt gezellig. We hebben er al zin in, jij ook?!

• Thema: Zoek het uit!
  • Wanneer: Op 21, 22 en 23 augustus 2018 ben je weer van harte welkom! Op zondag 26 augustus hopen we de afsluitingsdienst te hebben.
  • Voor wie: Alle kinderen
  • Waar: Rondom de Bethelkerk in Ede
  • Meer informatie: www.vakantiebijbelfeestede.nl

De Kerkdienst

Logo Mijn Bethelkerk 2Elke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.
  • De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur