Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Update Fotoboek

cameralensIn 2018 is er een vernieuwde uitgave van het fotoboek verschenen. Met dit fotoboek is het makkelijker om elkaar te leren kennen en met elkaar mee te nemen. Deze zomer willen we een update uitbrengen met en voor alle nieuwe gemeenteleden.

Op 26 mei en 16 juni is er een fotomoment na de morgendienst in de Bethelkerk. Mocht u beide momenten niet kunnen dan horen we dit graag. Samen kunnen we dan kijken naar een passende oplossing.

Lees meer

De Kerkdienst

Logo Mijn Bethelkerk 2Elke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.
  • De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur

Lees meer

Gemeentedag 2019

Logo Mijn Bethelkerk 2Zaterdag 14 september 2019 vindt de gemeentedag plaats in de Bethelkerk.

Vooralsnog hebben we een middagvullend programma in gedachten. Rond 14.30 uur start de inloop. Daarna is er keuze uit verschillende workshops. Tussen de workshops en het diner is er tijd voor ontmoeting met koffie/thee of fris. De gemeentedag eindigt rond 19.30 uur. Jongeren zijn op vrijdagavond 13 september 2019 al welkom voor een dropping in de buurt. En wie weer terugkomt, krijgt friet en snacks.