Hervormde gemeente Ede

Kerkdienst online
Gebruik een App!

Gebruik de Kerkomroep apps voor uw mobiele aparaat!

Installeren:         Meer over Apps

Kerkdienst

Op zondag zijn er in de kerkgebouwen een of meer diensten die je vrij kunt bezoeken. Zie de tijden en adresgegevens op deze pagina. Ook jij bent van harte welkom om een kerkdienst te bezoeken en als je je bekend maakt bij de ingang (hoeft niet) helpen we je om je weg in het gebouw en een plekje in de kerkzaal te vinden.

ONLINE

De diensten worden ook via kerkdienstgemist.nl uitgezonden. Bezoek de website van de wijkgemeente, daar kun je een rechtstreekse link vinden naar kerkdienstgemist.nl. Er zijn diverse manieren om de dienst online te volgen:

  • Via een browser: ga naar www.kerkdienstgemist.nl en zoek op de naam van het kerkgebouw of in geval van de Kleopasgemeente op de naam van de wijkgemeente;
  • via een app: kerkdienstgemist.nl heeft ook een eigen app die je kunt installeren op een moderne telefoon of tablet. Klik hier voor meer informatie over de app of installeer op je telefoon of tablet via de Google play store of de Apple App store. De app heeft ook de mogelijkheid om te casten, dus als je TV dat ondersteunt, dan kun je de beelden naar de TV sturen met je app;
  • via een 'kastje': neem contact op met het kerkelijk bureau om een kastje te laten installeren in geval bovenstaande opties niet werkbaar zijn voor jouw situatie.