Skip to main content

logo groot

Kringen

Bijbelkring De Krethi en de Plethi

Kringleider: Steven van Leeuwen, e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel:06-40180598

Data: Wij komen gedurende het seizoen iedere maandag samen, als er voor de betreffende avond genoeg mensen zijn die aanwezig kunnen zijn.

Waar: We komen als kring samen bij elkaar thuis. We bespreken aan het begin van het seizoen bij wie dit zou kunnen. We spreken aan het eind van elke kringavond af bij wie het de komende avond is.

Korte omschrijving: Bijbelkring de Krethi en de Plethi is van oorsprong ontstaan uit de belijdenisgroep van 2021. Er zijn ondertussen leden bijgekomen en weggegaan waardoor de kring nu een gemengde groep is. De leeftijd van de leden ligt tussen de 22 en 30 jaar. We komen als kring iedere week samen, als er genoeg aanwezigen zijn voor die avond. De wekelijkse samenkomst zorgt ervoor dat het niet erg is als je een avond mist, en dat koppels makkelijk om de week kunnen komen. We staan als kring stil bij een Bijbelgedeelte, Bijbels-thema of een hoofdstuk uit een geestelijk vormend boekje. De bijeenkomsten worden door één van de kringleden voorbereid en geleid. Naast de Bijbelstudie hebben we onderlinge betrokkenheid hoog in het vaandel staan, dit geven we onder andere vorm door een aantal borrelavonden in het seizoen.
We willen als kring anderen van harte uitnodigen om eens een avond bij te wonen of om regelmatig aan te sluiten. Dan kan ook gedurende het lopende seizoen.