Skip to main content

Nieuw Hydepark

Een positief virus. Zo noemen de meeste vrijwilligers van het Nieuw Hydepark de vakantieweek. "Als je eenmaal meegaat dan ben je ermee besmet," aldus Sjany van de Kamp, een trouwe vrijwilliger van de vakantieweek.

Deze hele week staat in het teken van de gasten. Het zijn vooral mensen die intensieve zorg en begeleiding nodig hebben vanwege ziekte, een lichamelijke beperking of ouderdom. Daarnaast worden zij goed begeleid, krijgen zij veel aandacht en indien nodig worden ze door de vrijwilligers verzorgd.

Het doel van deze week is het optimale vakantieplezier van de gasten. Niet alleen de vakantiegangers genieten intens, maar ook de vrijwilligers en verzorgers zelf. Sjany is vrijwilliger in de keuken- en maaltijdenploeg en geeft tijdens deze week haar energie aan deze prachtige groep mensen. "Als je dan ziet hoe iedereen geniet van al het lekkers dat hun wordt voorgeschoteld, dan kan ik niet anders dan meegenieten en God dankbaar zijn voor alle mogelijkheden.

Wilt u mee?
Hebt u een lichamelijke beperking of kwetsbare gezondheid, maar zou u toch een week op vakantie willen? Meld u zich dan aan bij uw wijkdiaken! Zie voor meer informatie elders op deze site.

Wilt u meehelpen?
Wilt u/wil jij als vrijwilliger ook mee met deze fantastisch vakantieweek? Neem dan contact op met de diaconie. We kunnen best nog wel wat mensen in de vrijwilligersgroep gebruiken!