Hervormde gemeente Ede

Vakantieweken

Vakantieweken

Vakantieweken

Vakantie is iets om naar uit te kijken en met plezier op terug te kijken. Iedereen heeft er van tijd tot tijd behoefte aan om even uit zijn eigen omgeving weg te zijn, andere streken te bezoeken en andere mensen te ontmoeten. Op vakantie gaan, is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als je op leeftijd bent, kan het organiseren van je vakantie een opgave zijn. Als je hulpbehoevend bent, kun je vanwege de vereiste zorg lang niet overal terecht.

Voor al deze mensen organiseert de diaconie van onze Hervormde Gemeente al jarenlang vakantiemogelijkheden.

Vakantieweek voor ouderen

Elk jaar wordt er een vakantieweek georganiseerd voor senioren van 65 jaar en ouder, die zich in hoge mate zelf kunnen redden en die door 1 persoon geholpen kunnen worden. Er is een eigen staf van 7 vrijwilligers, waaronder 3 verpleegkundigen, die zorg dragen voor ontspanning, de uitstapjes en lichte verzorgende handelingen. Het vervoer geschiedt per bus, de kosten bedragen € 600,00 per week (vol pension) voor een 2-persoonskamer. De toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt € 40,00. De vakantieweek vindt dit jaar (2020) plaats D.V.  5 t/m 12 september 2020

Inschrijving:

Inschrijving voor de vakantieweek ouderen geschiedt door de wijkdiakenen. Heeft u belangstelling of weet u iemand die hier mogelijk voor in aanmerking komt, neemt u dan contact op met u wijkdiaken, of de onderstaande contactpersonen.

Contactpersoon vakantieweek ouderen:
Kees en Klazien van de Weerd
Tel: : 0318-650866
e-mail :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vakantieweek Nieuw Hydepark (voorheen F.D. Roosevelthuis)

De vakantieweek Nieuw Hydepark is speciaal bedoeld voor al diegene die niet meer zelfstandig op vakantie kunnen. In het volledig voor rolstoelen aangepaste vakantiecentrum Nieuw Hydepark in Doorn kunt u genieten van een ontspannen week vakantie. Er is een uitgebreide staf van +/- 25 personen, waaronder verpleegkundigen, op een groep van maximaal 48 deelnemers. Het vervoer naar het Nieuw Hydepark gebeurt indien nodig met aangepast vervoer. De kosten voor deze vakantieweek bedragen €550,00 per week (all in). De vakantieweek vindt in het jaar 2020 plaats van 14 t/m 21 september.

Inschrijving:

Inschrijving voor de vakantieweek Nieuw Hydepark geschiedt door de wijkdiakenen. Heeft u belangstelling of weet u iemand die hier mogelijk voor in aanmerking komt, neemt u dan contact op met u wijkdiaken, of de onderstaande contactpersoon.

Contactpersoon vakantieweek Nieuw Hydepark:
Dhr. J. Zweistra
Tel : 0318-623005
email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.