Skip to main content

Familie Heij op Bonaire

Op zondag 4 juli 2021 zijn Mart, Loes en hun dochter Laura Heij vanuit de Bethelkerkgemeente uitgezonden naar Bonaire voor Trans World Radio (TWR).
De missie van TWR is de wereld bereiken met het Evangelie van Jezus Christus door middel van radio en andere media zoals internet, zodat levens blijvend veranderd worden. TWR ondersteunt hierbij de kerken bij het uitvoeren van de zendingsopdracht zoals de Here Jezus die gaf in Mattheus 28: 19.

TWR op Bonaire
Een stipje op de wereldbol, maar een belangrijke rol in de verspreiding van het Evangelie. Dat is TWR op Bonaire. Vanuit Caribisch Nederland bereikt TWR miljoenen luisteraars op het westelijk halfrond. Via vier enorme zendmasten in het zuiden van het eiland Bonaire (80 kilometer van de kust van Venezuela) zendt TWR christelijke radioprogramma’s uit naar Venezuela, Cuba, Colombia, Brazilië en het Caribisch gebied. Luisteraars horen via Shine 800 AM elke avond het Evangelie in hun eigen taal. Ook voor de mensen op Bonaire zendt Voice of Hope non-stop uit op 89.5 FM.

Kennismaking met Mart en Loes
Mart en Loes Heij zijn 24 jaar getrouwd en ouders van vier dochters. Zij vertellen over hun motivatie: “Jaren zijn wij druk geweest met ons eigen bedrijf, tot we in 2015 beide Gods stem mochten verstaan ons vertrouwde werk en leven los te laten om in Zijn koninkrijk aan het werk te gaan. We zijn al langere tijd verbonden met TWR en zijn enthousiast over het bijzondere werk wat zij doen, het verspreiden van het meest bijzondere bericht wat je met mensen mag delen, de boodschap van het reddingswerk door Jezus Christus. Om Zijn roeping te volgen, kwam het werk van maintenance manager voor mij, Mart, op ons pad.”

Werkzaamheden
“Met ons werk op Bonaire maken we deel uit van een technisch team dat verantwoordelijk is voor het verhelpen van acute storingen en de preventieve onderhoud van onder andere de zender, zendmasten, gebouwen en materieel. We zouden dit werk niet zonder onze achterban kunnen doen. We weten ons gesteund door gebed en financiële bijdrage.”

Nieuwsbrief
Wilt u de nieuwsbrief van Mart en Loes Heij ontvangen, meldt u zich dan aan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ondersteuning
Wilt u Mart en Loes Heij ondersteunen in het werk op Bonaire? Giften kunnen worden overgemaakt naar onderstaand rekeningnummer.
IBAN: NL75 INGB 0000 772342 ten name van: TWR Nederland & België, o.v.v. Projectnr. 40004 Maintenance Manager TWR Bonaire

Zie ons staan in Uw naam, geef ons passie om te gaan. Raak onze harten met Uw pijn, om in liefde echt te zijn. Niet langer doof zijn voor Uw woord, zodat Uw liefde wordt gehoord. Wij zijn beschikbaar om te gaan. Wij staan klaar!
- Heartbeat Worship – 

Achtergrond informatie Zendingscommissie