logo groot

Björn & Marlies in Indonesië

Björn en Marlies hebben dit jaar een nieuwe werkplek gekregen in Indonesië. Zij gaan zich inzetten voor jongeren in de sloppenwijken langs een treinrails in een grote stad. Veel mensen trekken naar de stad in de hoop op een betere toekomst, toch is er grote werkloosheid en veel armoede. Samen met een team zullen Björn en Marlies verbinding maken met de mensen in de sloppenwijk en de leefomstandigheden in de wijk pogen te verbeteren.Marlies en Bjorn

Nieuwsbrief
Een aantal keer per jaar versturen Björn en Marlies een digitale nieuwsbrief met nieuws en gebedspunten. Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om u aan te melden.

Financieel
Wilt u het werk van Björn en Marlies financieel steunen? Dat kan structureel. Mail voor meer informatie de thuisfrontcommissie op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een eenmalige gift kunt u overmaken op NL91 INGB 0690 7624 45 aan de voor u bekende organisatie in Driebergen o.v.v. ‘ID2320 - TFC Björn en Marlies’ en uw naam en adres. I.v.m. de ANBI-status van de organiatie is uw gift aftrekbaar van de belasting. Alvast heel hartelijk dank!

Thuisfrontcommissie
Terwijl Marlies en Björn zijn uitgezonden naar Indonesië is er op de achtergrond in Nederland een thuisfrontcommissie aan het werk. In samenwerking met de kerken die hen uitzenden, verzamelen zij de gebedspunten, onderhouden zij de financiën en contacten, werven ze fondsen, zorgen ze voor afstemming en kunnen Marlies en Björn op hen terugvallen als ze iets in Nederland willen regelen. De TFC bestaat uit: 

Gertine van den Brink (fondsenwerver)
Lutiene Dogterom (algemeen lid)
Alette van Meijeren (fondsenwerver)
Lenneke Melissen (gebedscoördinator)
Dorise Mulder (communicatie)
Jan Nijsink (communicatie)
Annelien Slemmer (gebedscoördinator)
Rinie van den Top (penningmeester)
Ger de Zeeuw (voorzitter)
Thea de Zeeuw (vertrouwenspersoon)


Thuisfrontcommissie Marlies en BjornContact
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Spreek gerust een TFC-lid aan. U kunt de TFC ook bereiken via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Redactie

Oude Kerkgemeente app

Blijf op de hoogte en kom in contact met elkaar via de Oude Kerk-app. Alleen voor Oude Kerk­gemeente­leden.

Klik hier voor meer informatie.

Hervormd Ede

© Oude Kerkgemeente

Privacyverklaring