Bethelkerkgemeente Ede

Kerkdiensten en registratie

foto bethelkerkElke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze Drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.

• De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur

Voor de diensten geldt een registratiesysteem. Dit kan worden gevonden onder: Erediensten > Inschrijven kerkdiensten. (vanaf 15 juni 2020 9.00u)

Inschrijven kan slechts voor één dienst tegelijk zodat iedereen een kans heeft om in te schrijven op de beperkte hoeveelheid plaatsen in de kerk. De dag nadat u de dienst bezocht heeft kunt u zich inschrijven voor een volgende dienst. Het is mogelijk met meerdere personen uit uw huishouden in te schrijven.

Een bevestiging van de inschrijving wordt gemaild naar het opgegeven e-mailadres, waarin ook de aanwijzingen vermeld staan hoe u eventueel kunt annuleren zodat een ander uw plek in kan nemen. Als de dienst waar u naartoe geen plaatsen beschikbaar heeft, kunt u zich inschrijven op de wachtlijst voor die dienst. Zodra iemand zijn inschrijving annuleert, krijgt iedereen op de wachtlijst een e-mail met de kans alsnog in te schrijven.

Voor de mensen die niet met het registratiesysteem kunnen werken wordt ook de mogelijkheid geboden om telefonisch in te schrijven. Hiervoor kunt u bellen met het telefoonnummer van de Bethelkerk (0318-633113). Dit telefoonnummer wordt doorgeschakeld naar een van de beheerders van het registratiesysteem. Zij zullen de inschrijving dan verwerken.