Skip to main content

Bethelkerkgemeente Ede

Cluster - indeling

De wijkgemeente is verdeeld in clusters. Een cluster bestaat uit een aantal straten, waarbij de leden uit die straten onder dezelfde clusterouderling vallen. Deze ouderlingen  leggen (samen met een bezoekteam) huisbezoeken af bij gemeenteleden binnen het cluster. Het streven is om elk gemeentelid eens in de twee à drie jaar te bezoeken. Elk cluster heeft een ouderling, bezoekbroeders, of -zusters en een diaken. U vindt de indeling van de straten per cluster in de bijlage onderaan de tekst.

Cluster 1 dhr. Marten Baan  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 2 vacant (dhr. Martijn Snoep wnd) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 3 dhr. Izak Vermeij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 4 dhr. Arjon Buijert Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 5 dhr. Dick Hooijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cluster 6 dhr. Martijn Snoep Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ouderencluster dhr. Jan Klaver Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ouderenbezoekwerk mevr. Marianne Klaver Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

clusterindeling Bethelkerkgemeente

Klik op de plattegrond voor de clusterindeling