Bethelkerkgemeente Ede

Gemeentedag

Gemeentedag

Jaarlijks organiseren wij aan het begin van het nieuwe winterseizoen een gemeentedag. Dit is een zaterdag waarop volop ruimte is om elkaar als gemeente te ontmoeten in een ontspannen sfeer, waarbij een gevarieerd activiteitenprogramma wordt aangeboden voor alle leeftijden.

Terugblik gemeentedag 2012

gemeentedag 2012Het was heel gezellig in paviljoen Zuid van de CHE afgelopen zaterdag. Nog niet eerder hadden zovelen, jong en oud, zich gemeld! Vanaf de High Tea aan het begin tot aan de BBQ aan het einde was het een drukte van belang. Er kwam een poppenspeler voor de kinderen, er werden cupcakes versierd, er was een bierproeverij, er werd gevoetbald, ge-mountainbike-d en gewoon gefietst. Bij de afsluitende maaltijd schoven ook de tieners aan, die als start van 4U2 kort op kamp waren geweest in Otterlo. We zongen psalmen op Peruaanse wijs. Er groeit iets moois in de Bethelkerk.
Wij danken er God voor. Via deze link kunt u de foto's bekijken. 

Terugblik gemeentedag 2019

Logo Mijn Bethelkerk 2Prachtige sing-in, talloze petit-fours en een divers workshop-aanbod – de gemeentedag van 2019 zit er weer op. We kunnen gaan terugkijken. De smaak van het chinees buffet opnieuw proeven, de spannende / sportieve / informatieve activiteiten beleven en vooral de verbinding met elkaar ervaren:

Kijkt u met ons mee?

Terugblik Gemeentedag 2011

Gemeentedag_Bethelkerk_088_KopieWe mogen terugzien op een zeer geslaagde gemeente dag. Vele positieve reacties zijn er al gehoord.

Fijn dat u gekomen bent. Dank aan iedereen, die er aan heeft meegewerkt om het tot zo'n geweldige dag te maken.

Mooi dat het weer bij de CHE gehouden kon worden. Fantastische locatie voor een gemeentedag in deze opzet.

Zonder iemand te kort te willen doen, willen we twee personen toch noemen: onze onvolprezen Chris en Corrie Udink. Dank voor wat er achter de schermen door jullie met het team is verricht.

Bovenal dank aan onze God, die ons prachtig weer schonk en alles goed liet verlopen! Wij hopen dat alles bij elkaar zijn nawerking mag hebben in de Bethelgemeente.

Alle foto's kunt u terugzien via deze link.

Groeten,

De commissie van voorbereiding.

Gemeentedag 2016

Logo Mijn Bethelkerk Gemeentedag 2

Op zaterdag 17 september willen we graag als gemeente een goede, gezellige en actieve dag met elkaar beleven. Als thema hebben we deze dag 'Samen Delen, Samen Doen' meegegeven. Dat thema zal in alle activiteiten terugkomen en wij als commissie hebben er nu in ieder geval al veel zin in!

Want wat valt er allemaal te beleven?

Lees meer