Bethelkerkgemeente Ede

Verdiepingskringen

bible with coffee

Sinds een aantal jaar draaien er in de Bethelkerk verdiepingskringen. We komen gemiddeld eens in de vier weken bij elkaar om Bijbelstudie te doen.

Dit jaar hopen we de eerste Petrusbrief te behandelen. Afgelopen seizoen hebben we de Galatenbrief besproken en zo kennis gemaakt met de apostel Paulus. Daarom willen we dit jaar graag de apostel Petrus beter leren kennen. We kijken wat er staat in het Bijbelgedeelte en wat dit voor ons betekent. Daarnaast zingen en bidden we met elkaar. Zo willen we elkaar bemoedigen en groeien in ons geloof.

Ieder jaar is de samenstelling van de kring weer anders. Dat geeft nieuwkomers gelegenheid om aan te schuiven. Heb je interesse in een verdiepingskring en/of ben je nieuw in de gemeente? Wees welkom! Om je op te geven is het handig om een mailtje te sturen naar:

Petra Koppelaar