Bethelkerkgemeente Ede

Verdiepingskring 2017/2018

bible with coffeeSinds een aantal jaar draaien er in de Bethelkerk verdiepingskringen. We komen gemiddeld eens in de vier weken bij elkaar om samen bijbelstudie te doen. We kijken met elkaar wat er staat in het Bijbelgedeelte en wat dit voor ons betekent. Daarnaast zingen en bidden we met elkaar. Zo willen we elkaar bemoedigen en groeien in ons geloof.

We weten voor komend seizoen nog niet helemaal zeker wat er gaan behandelen, maar waarschijnlijk wordt het de Brief aan de Galaten.

Ieder jaar is de samenstelling van de kring weer anders. Dat geeft nieuwkomers goede gelegenheid om aan te schuiven. Heb je interesse in een verdiepinskring en/of ben je nieuw in de gemeente? Wees welkom!

Om je op te geven voor een verdiepingskring is het handig om een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je dan ook aangeven welke avond je voorkeur heeft en op welke avond je beslist niet kan? Natuurlijk kan je ook even mailen als je meer informatie wilt hebben over de kringen.

Namens de verdiepingskringen, Jolanda Nooteboom en Petra Koppelaar