Bethelkerkgemeente Ede

brood & Brood

bw_brood_gesneden

Ben je op zoek naar diepgang in het geloof of zoek je gezellig contact met medegelovigen? Dan is kring brood & Brood wat voor jou. brood & Brood is een Bijbelkring waarbij de Bijbel centraal staat en waar in een vertrouwde omgeving met elkaar in gesprek wordt gegaan.
De kring vindt eens in de twee weken plaats. Het afgelopen jaar werden de kringavonden op een woensdagavond gehouden, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de kringleden. Dit jaar is de startavond D.V. woensdagavond 26 september. Mocht je nog vragen hebben over brood & Brood of de locatie van de startavond. Kijk dan op de website van de Bethelkerk of mail naar onderstaand mailadres.

Contactpersoon: Harmjan Lammers