Bethelkerkgemeente Ede

Kinderclubs

Kinderen zijn een belangrijke groep binnen de gemeente. Buiten de kerk krijgen zij te maken met een heel andere omgangsvorm dan die God aan ons leert. De overdracht van het geloof is zeer belangrijk. Daarom zijn er ook voor kinderen een aantal mogelijkheden om het ' gemeente zijn' te ervaren en met andere kinderen op een positieve manier ontspanning en geloof te combineren.

Elke week komen jongens en meisjes uit onze gemeente, vanaf groep 3 tot en met groep 8 van de basisschool, samen om te luisteren naar verhalen uit de Bijbel, te knutselen of een spel te doen. Elke club heeft zijn eigen invulling, maar om een paar voorbeelden te noemen: een vogelhuisje maken, een quiz, talentenjacht, speurtocht door de wijk, bloembakje maken voor mensen in een bejaardentehuis, raamhanger maken, bowlen, zwemmen... Teveel om op te noemen.

KidsEr is één keer een avond dat de ouders mogen komen kijken. Meestal gaan we ook wel één of twee avonden ergens anders heen. Eind december vieren we met elkaar het kerstfeest. Elke club heeft dan zijn aandeel op deze avond en samen vieren we het feest van de geboorte van Jezus.
Tegen het einde van het seizoen mogen de kinderen die het jaar erna naar een nieuwe club gaan, altijd even een avondje daar mee doen.

We sluiten het seizoen af met een supergaaf kamp met Hemelvaart. 1, 2 of 3 dagen (zoveel als je zelf durft en zoveel als mag van je ouders) lekker samen bezig zijn; we zingen samen en lezen uit de Bijbel. Reken maar op een bonte avond, een nachtspel, 6- kamp, knoeien met water, corvee, kampvuur en natuurlijk slapen met al je vrienden of vriendinnen om je heen!

• Voor kinderen in groep 3 en 4 is er Bethelkids op donderdagavond van 18.45 -20.00 uur.
  • Voor kinderen in groep 5 en 6 is er Bethelkids op maandagavond van 18.45 -20.00 uur.
  • En zit je in groep 7 of 8 dan kun je op woensdagavond van 19.00 - 20.15 uur naar Bethelkids.

Alle clubs hebben hun avond in de Kajuit van de Bethelkerk. We zouden het leuk vinden als ook jij komt! Neem gerust een vriend of vriendin mee.