Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Seniorenmiddag 21 juni

Op D.V. woensdag 21 juni zal de laatste seniorenmiddag van dit seizoen worden gehouden in de grote zaal van de Bethelkerk van 14.30 uur – 17.00 uur. Onze gast is de heer Rinus Janssen uit Ede. Hij komt ons verrassen met film/dia’s en verhalen over Oud Ede-Zuid, treintje Bello en… de bouw van de Bethelkerk.
Voorafgaand zullen we met elkaar zingen en is er een moment van bezinning. Ook is er volop tijd voor ontmoeting.

Alle senioren en belangstellenden uit de Rietkampen en Ede-Zuid (en natuurlijk ook buiten deze 'grenzen') zijn van harte welkom!

afbeeldingafbeelding

Open Kerk

Iedere dinsdagmorgen is de Bethelkerk open van 10 tot 11.30 uur.

Nieuwsgierig? Kom gerust langs voor een bezoek. Ook voor u als gemeentelid zeker de moeite waard. Er liggen prachtige fotoplakboeken uit de oude doos! Ook is er ruimte voor bezinning, stilte, ontmoeting en een praatje.

Welkom! En wellicht……….neem iemand mee.

We kunnen nog gastheren en gastvrouwen gebruiken. U bent ongeveer één keer in de 8 weken aan de beurt. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hieronder een sfeerimpressie.

open kerk foto 1open kerk1

 open kerk2open kerk3open kerk4

 

 

Kerkdiensten in de Bethelkerk

foto bethelkerkElke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze Drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.

  • De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur

Open Kerk
Iedere dinsdagmorgen is de Bethelkerk open van 10 tot 11.30 uur. (lees meer)