Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Gemeentedag 2019

Logo Mijn Bethelkerk 2Zaterdag 14 september 2019 vindt de gemeentedag plaats in de Bethelkerk.

Vooralsnog hebben we een middagvullend programma in gedachten. Rond 14.30 uur start de inloop. Daarna is er keuze uit verschillende workshops. Tussen de workshops en het diner is er tijd voor ontmoeting met koffie/thee of fris. De gemeentedag eindigt rond 19.30 uur. Jongeren zijn op vrijdagavond 13 september 2019 al welkom voor een dropping in de buurt. En wie weer terugkomt, krijgt friet en snacks.

Zaaien en Groeien

zaaierVanaf 3 maart zijn we iedere zondagochtend tijdens het kinderbijbeluur bezig met het Paasproject "Zaaien en Groeien". Op 21 april zullen we het project in de dienst op het Paasfeest afsluiten.

De Kerkdienst

Logo Mijn Bethelkerk 2Elke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.
  • De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur

Lijdenstijd

cross sky 1024 1024x768

Wij danken U, o liefde groot,
dat Christus is gekomen.
Wij hebben in zijn stervensnood
uw diepste woord vernomen.
Nog klinkt dat woord;
het spreekt met macht
en het wordt overal volbracht
waar liefde wordt gegeven,