Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Hemelvaart

Al heeft Hij ons verlaten,
Hij laat ons nooit alleen.
Wat wij in Hem bezaten,
is altijd om ons heen,
als zonlicht om de bloemen,
een moeder om haar kind,
teveel om op te noemen,
zijn wij door Hem bemind.

Kerkdiensten in de Bethelkerk

foto bethelkerkElke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze Drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.

• De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur

Volledige openstelling Bethelkerk!

Logo Mijn Bethelkerk 2Sinds zondag 27 februari kunnen we weer allemaal naar de kerk , zonder ons vooraf in te schrijven. Hoe bijzonder na zoveel maanden! Ook voor de andere gemeentelijke activiteiten gelden geen beperkingen meer.

Wel zullen we rekening moeten houden met elkaar. Helemaal opengaan is ook wel weer spannend. En er zijn mensen met een kwetsbare gezondheid. In de kerk hebben we daarom een gedeelte ingericht waar we nog steeds anderhalve meter afstand kunnen houden. Zo zorgen we voor elkaar.

Wees welkom!

Telefooncirkel ouderen Bethelkerk

oude telefoonEr is een telefooncirkel samengesteld vanuit de Bethelkerkgemeente om telefonisch contact te kunnen maken met onze oudere gemeenteleden die aan huis gebonden zijn en waarvoor bezoek moeilijk is geworden.