Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

VakantieBijbelFeest "Alles Andersom"

Logo VBFWe zijn de weken aan het aftellen! Verschillende kinderen hebben zich al aangemeld. Heb jij dit nog niet gedaan dan kan dat nog tot 8 augustus. Dus voor je het vergeet ga even naar www.vakantiebijbelfeestede.nl en meld je aan!

We hebben mooie dingen op het programma staan. Naast lekker samen zingen, ontdekken dat alles anders is in de ogen van God en knabbelen en babbelen gaan we ook weer op vossenjacht en komt Vrolijk Theater bij ons langs.

We hebben er zin in en hopen je 17, 18 en 19 augustus te zien!

Een hartelijke groet van de VBF stuurgroep;
Mettie Benard, Jolanda Gilles, Mija den Hartog en Ady ter Horst

vbf 2022

Open Kerk

Vanaf 23 augustus 2022 is de Bethelkerk weer iedere dinsdagmorgen open, van 10 tot 12 uur. Hieronder een sfeerimpressie.

bezoekersbrandende kaarsenfoto's uit de oude doosInformatieNieuwsgierig? Kom na de zomervakantie gerust langs voor een bezoek. Ook voor u als gemeentelid zeker de moeite waard. Er liggen prachtige fotoplakboeken uit de oude doos! Ook is er ruimte voor bezinning, stilte, ontmoeting en een praatje.

Welkom! En wellicht……….neem iemand mee.

We kunnen nog gastheren en gastvrouwen gebruiken. U bent ongeveer één keer in de 8 weken aan de beurt. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefooncirkel ouderen Bethelkerk

oude telefoonEr is een telefooncirkel samengesteld vanuit de Bethelkerkgemeente om telefonisch contact te kunnen maken met onze oudere gemeenteleden die aan huis gebonden zijn en waarvoor bezoek moeilijk is geworden.

Terugblik Seniorenmiddag - 15 juni 2022

Woensdag 15 juni jl. was de laatste seniorenmiddag van dit seizoen. We hadden een goed en gezellig moment in de Bethelkerk met lied, gebed, gedicht en ontmoeting.

Daarna vertrokken we per auto/fiets naar de Manege zonder Drempels in Bennekom. In de gezellige ontvangstruimte voelde iedereen zich welkom. Daar werd ons een programma aangeboden
door Mw. Marijke te Ronde en de heer Bart Grandia gaf ons een rondleiding. We konden zo een kijkje nemen in de wereld van deze bijzondere manege. Ook konden we volop vragen stellen. We kijken terug op een mooie middag met elkaar.

senmid 150622 1senmid 150622 3

senmid 150622 2

De volgende seniorenmiddag is gepland op D.V. woensdag 28 september.

Kerkdiensten in de Bethelkerk

foto bethelkerkElke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze Drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.

• De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur