Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Vakantiebijbelfeest

poster schatrijk 683x1024

Het is zover! Je kunt je aanmelden voor het Vakantiebijbelfeest!

Ga gauw naar de website en geef je op!

Jij komt toch ook??

ook al zou ik naar het westen
of het verre oosten gaan
overal zult U mij leiden
U zult altijd naast mij staan
en U maakte heel mijn lichaam
telde ook nog al mijn haar
nee, dit kan ik ook niet vatten
het is mij te wonderbaar.

want U bent altijd bij mij
en altijd om mij heen
U legt uw handen op mij
en laat mij nooit alleen.

road travel

De Kerkdienst

Logo Mijn Bethelkerk 2Elke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.
  • De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur

Bethelmail tijdens vakantie

Tijdens de zomerperiode zal de Bethelmail niet verschijnen op 2 en 9 augustus. Daarnaast zal gedurende de gehele zomervakantie t/m 23 augustus de Bethelmail niet geprint in de kerk verkrijgbaar zijn.

Gemeentedag 2019

Logo Mijn Bethelkerk 2Op D.V. zaterdag 14 september 2019 is het zover: De gemeentedag! Een markering voor de start van een nieuw seizoen, waarbij volop ruimte is voor ontmoeting, activiteiten, plezier en gezamenlijk bezig zijn.

Voor deze dag hebben we de inzet gevraagd van verschillende gemeenteleden. Zij zullen op deze dag hun talenten met u delen.

Er is voor ieder wat wils. U kunt van 's middags tot en met ’s avonds meedoen, maar u kunt ook na de workshops binnen komen. U bent te allen tijde van harte welkom, wánt de Bethelkerk, dat zijn we samen! Lees de hier onderaan bijgevoegde flyer voor meer details!

Het programma voor deze dag:
14:30 uur Inloop met koffie en wat lekkers
14:50 uur Welkom
15:00 uur Start workshops en kinderprogramma
17:00 uur Einde workshops
17:15 uur Einde kinderprogramma
17:00 uur Ontmoeting
17:40 uur Sing-in
18:00 uur Maaltijd

U kunt zich opgeven via deze link, of via de intekenlijsten in de kerk. De lijsten liggen voor in de hal en achterin de kerk.

Voor de workshops geldt: vol = vol, dus wees er op tijd bij!

Inschrijven kan tot uiterlijk 31 augustus!

Op vrijdagavond 13 september is er voor de 12+ jeugd een dropping georganiseerd. We verzamelen om 21:45 uur bij de Bethelkerk. Na de dropping is er nog tijd voor gezelligheid en wat lekkers! Natuurlijk is de jeugd ook van harte welkom op zaterdag!

Graag tot ziens!

De gemeentedagcommissie