Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

De Kerkdienst

Logo Mijn Bethelkerk 2Elke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.
  • De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur

Jeugddienst

Logo Mijn Bethelkerk 2Zondag 8 maart vindt er tijdens de middagdienst (17:00 uur) in de Bethelkerk de jeugddienst plaats. Het thema van deze dienst is Goeie Genade. Henk den Breejen zal deze dienst voorgaan.

Tijdens de jeugddienst worden er een paar liederen gezongen die voor sommige mensen misschien onbekend zijn. Hierbij de linkjes zodat deze nummers alvast thuis geluisterd kunnen worden:

Bethel Music - Thank You

Newsboys - We Believe

Wij heten iedereen van harte welkom om samen met de jeugd een mooie dienst te vieren. Alle jongeren zijn na afloop van de dienst welkom om in de Kajuit nog even gezellig een drankje te doen en na te kletsen! Hopelijk tot dan!