Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Bijbeluren

bijbel en kaarsGedurende het winterseizoen verzorgt de wijkpredikant ds. Beekman een aantal Bijbeluren, twee in het najaar en twee in het voorjaar. De Bijbeluren worden gehouden op maandagavond van 20:15 tot 21:15 uur in de Bethelkerk. De avonden staan open voor iedereen (van jong tot oud), vooraf aanmelden is niet nodig. De avonden zijn los van elkaar te bezoeken, het is mogelijk om één avond te komen, maar ook alle avonden.

Data seizoen 2023-2024:

  • 3 oktober 2023 Engelen
  • 13 november 2023 Lopen over het water
  • 22 januari 2024 Uitverkiezing
  • 5 februari 2024 Onderwerp nog niet bekend

Open Kerk

Iedere dinsdagmorgen is de Bethelkerk open van 10 tot 11.30 uur.

Nieuwsgierig? Kom gerust langs voor een bezoek. Ook voor u als gemeentelid zeker de moeite waard. Er liggen prachtige fotoplakboeken uit de oude doos! Ook is er ruimte voor bezinning, stilte, ontmoeting en een praatje.

Welkom! En wellicht……….neem iemand mee.

We kunnen nog gastheren en gastvrouwen gebruiken. U bent ongeveer één keer in de 8 weken aan de beurt. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hieronder een sfeerimpressie.

open kerk foto 1open kerk1

 open kerk2open kerk3open kerk4

 

 

Seniorenmiddag - 20 september 2023

Op D.V. woensdag 20 september zal de eerste seniorenmiddag van het nieuwe seizoen worden gehouden in de grote zaal van de Bethelkerk van 14.30 – 17.00 uur.

Er zal dan onder meer een presentatie worden gehouden over de Oisterwijkse bossen en vennen. De korte overdenking zal worden gehouden door Ds. Beekman. Ook zal er volop ruimte zijn voor ontmoeting! Het belooft een mooie middag te worden.

Alle senioren en belangstellenden uit de Rietkampen en Ede-Zuid (en natuurlijk ook buiten deze "grenzen") zijn van harte welkom! Voor vervoer kunt u contact opnemen met Nely de Laat, tel. 0318-622034 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

oisterwijkse bossen

Kerkdiensten in de Bethelkerk

foto bethelkerkElke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze Drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.

  • De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur

Open Kerk
Iedere dinsdagmorgen is de Bethelkerk open van 10 tot 11.30 uur. (lees meer)